İnternet & Teknoloji Hangi sosyal medya uygulamasını daha çok kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İnstagram Twitter (x) Tik tok Facebook Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi sosyal medya uygulamasını daha çok kullanıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kızlar Soruyor ve ınstagram kullanıyorum bir de ara sıra sıkıldıkça youtube kullanıyorum o kadar başka yok 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı. Kızlar soruyor da 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dhshshshsh Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Günümün büyük bir çoğunluğu ınstagramda geçiyor 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. En çok burasi 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. kızlarsoruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlar Soruyor ve ınstagram kullanıyorum bir de ara sıra sıkıldıkça youtube kullanıyorum o kadar başka yok
Kızlar soruyor da 😂
Dhshshshsh
Günümün büyük bir çoğunluğu ınstagramda geçiyor
Bigo Live'ı kullanuyorum ben en çok
Tık tok
X'i kullanıyorum
En çok burasi
kızlarsoruyor
Pinterest