AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biz ayrılmadan en az 100 erkek takibe alan eski sevgilim geldi aklıma ksjjs
Niye sence
Kanı bozuk. Karakteri olmayan insan hayatında biri varken veya biri ile flört ederken ihanet etmez
Gözü dışarıdaymiş zaten gerçekten olgunlaşmış bir adam böyle çoluk çocuk işlerle uğraşmaz
Ben artık Hür bir gencim deyişin diğer türlüsü
Daha iki gün olmuş. İnsanın biraz yas süresi vardır. Nasıl bir insan bu
Yas tutması için aşkından ölmesi lazım. Beni aldatan 11 aylık sevgilim vardı lisede 2. günde adını bile hatırlamaz olmuştum sonrasında fark ettim ki sevmek mesele değil nasıl ayrıldığın mesele.
Ben aldatmadım kendisi ssoguk yaptı ve bitti
Kendisi soğuk yapmış demek ki sevmemiş ve ayrılmak istemiş. Yedek klübesinde başkaları vardır veya senden sıkılmıştır
Tam tersine bana aşık olmak istemediği için ayrıldı. Sürekli nerden çıktın karşıma diye şakayla karışık hayiflaniyordu. Hiç aşık olmamis hep tek gecelik ilişkilerle takılan bir adamdan bahsediyoruz. Korktu kaçtı olay bu.
Aşık olmak istemediğinden kaçar mı be çok mu dizi film izliyorsun. Tek gecelik ilişkilere alışık olan birisi tek gecelik ilişkilerle geçirir ömrünü aşkıyla sevgisiyle alakası yok onun aşkıda sevgisi de tek geceliktir
Yahu insan bu robot mu.. olmamış işte hiç aşık İlişkiyi sen mi yaşadın ben mi? Çok emin konusuyorsun. Bu durumdan hazzetmedi. Sana bağlanmaktan alismaktan korkuyorum derdi ara sıra.. hep anlamazliktan geldim megersem terkedecegi korkup kacacagi çok sinyal vermiş ama ben almamışım. En son gecemizde de sana aşık olabilirim çok farklısın nerden çıktın ki karşıma diyordu. İstemedi benle devam.
Eski hayatına devam etmeyi tercih etti. Issız adam dakika başrol erkek karakter kendisi bende başroldeki kadın karakter. Tipkisinin aynısı.. aynen dediğiniz gibi filmi yaşadım
Tabi ki de emin konuşacağım burası sosyal bir platform herkes kendi tecrübesini kendi yaşantısını veya karşısındakinin yaşantısına göre empati kurarak konuşuyor bende aynen böyle yaptım.
Söylediğin gibi nasıl birisi olduğunu bilemem ama sadece tahmin yürütebilirim. Sözü geçen genci tanımıyorum fakat söylediğin laflar üzerine tek gecelik takıntılarının üstüne ciddi bir ilişkiye zaten hazır olamaz. Alışmış kudurmuştan beterdir bir yaşa kadar bekar kalan insanlar evliliğe alışamaz geçinemez bunları halk arasında illaki duyuyoruz görüyoruz
tamam kardeşim ben de öyle diyorum işte alışmış tek gecelik ilişkilere bu tipler de bağlanma sorunu var ve özgürlüğüne düşkündür. Hayatında ilk kez aşkla karsilasinca da sudan çıkmış balık oldu. Neyi anlamiyorsunuz
Sende çok emin konuştuğunun farkındasın değil mi bana laf yapıyorsun ama dönüp kendine bakıyor musun?
Yok belliki sen bu adamla yatmışsin 😂 tamam sen daha iyi biliyorsun onu benden daha iyi taniyorsun
Siz kadınlar böylesiniz, bir adamla yattığınız da mı onu tanımış oluyorsunuz veya 3 5 gün takılınca falan.. Madem tanıyorsun bilgin var fikrin var buraya neden soru sorma gereği duydun arkadaşım. Yorumların hepsini okudum herkesin fikrine karşı gelmişsin madem biliyosun neden soruyosun kendince ego mu tatmin ediyorsun nedir yani
Kime karşı gelmişim bir defol ya çattım bir mala gece gece. Hiç sevilmemişsen nefretini aşkla ilgili yaşanmışlıkları yola soru soranlara kusmayacaksın git ağla yorgan altında. Deli mi ne
Ulan kokuşuk karı karşında 4 yıllık evli adam var sen aşk meşk peşinde koştururken ben evimi geçindirip çocuk büyütüyorum git onun bunun yorumunun altına fikirlerini yaz sen egonu da başkasıyla tatmin et
Olabilir ama sevilmemişsin aşk yasamamışsın bu yüzden hep nefretin. İnsan psikolojisinden çok iyi anlarım
Psikoloji bölümünü okuyan benim bende senin gibilerden anlarım. Sevilmediğimi aşk yaşamadığımı nereden biliyorsun.. Sevdiğim kişi tarafından sevilmedim, sevmediğim kişi tarafından sevildim tek fark bu
Ahahhha bak kendin itiraf ettin, nasıl bildim ama.. işte ortada karşılıklı bir aşk olduğunu soylememe rağmen ısrarla bunun tek taraflı olduğunu sürdürdün. İlişkiyi hisleri yaşayan benim eminim diyorum nasıl eminsin zar zurt muhalefet oluyorsun. Neden? Çünkü bilinçaltında tek taraflı yaşadığın bir aşkın ızdırabı var. Bu yüzden karşılıklı Olan aşklara tahammül edemiyorsun
Belli anam belli aşkın seni terk etmiş bu yüzden buralarda kıvranıyorsun hey Allahım. Bilinç altımda yaşayamadığım aşkın değil yaşadığım aşkın aldatılması olduğu için geç muhalefet oluyorumdur ızdırabına gelince ise orasını sen hiç bilemezsin güzel kardeşim. Ben 2 tane aşk kitabı yazmış birisiyim buralarda bir çok konulara sohbetlere ortak oluyorum bana aşktan sevgiden bahsetme boşuna o işin ben kitabını yazdım
Hı hı sen avut kendini 😂
Aç bırakmışsın çocuğu napsın
Erkeklerin Allah belasını versin
Deme öyle insan insana muhtaçdır
Yazarım da site sansürler
Öyle olması gerektiği için
Cevabı vermişsin zaten.
Sağa sola haber salma şekli heralde
Ml oldugu icin
Ava cikmis
Seçimleriniz
Enteresan