İnternet & Teknoloji Telefonda yabancı biriyle konuşurken kelimeleridir unuttuğunuz oluyor mu birden ne diyeceğini bilememek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kelimeleri Telefonda yabancı biriyle konuşurken kelimeleridir unuttuğunuz oluyor mu birden ne diyeceğini bilememek? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ibrhm__1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende olmuyor ya rahatım o konuda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyi özgüvenli seni Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Teşekkür ederim efenim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim beyfendi Yorumla neselia789 +1 yıl çok rahat çok profesyonel Yorumla ibrhm__1 +1 yıl 😎😎 Yorumla neselia789 +1 yıl 😛😛😛 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Pratik yap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kanka Yorumla Soran +1 yıl Konuşarak olur o Yorumla Serkan_87 +1 yıl Okey Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl karsimdakine olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle dedim ya 😂 Cevap sahibi +1 yıl ama sana olmus 😉
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oluyo 0 0 Yorumla
neselia789 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Evet çok 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Bunu nasıl çözeriz yaa Yorumla neselia789 +1 yıl Bilmiyorum ya oysaki Güzel konuşan biriyim:/ müşteri hizmetleriyle bile konuşamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyleyim bugün derdimi ben de düzgün anlatamadım müşteri hizmetlerine sinir oldum o yüzden kadjn da çok güzel konuşuyordu 😂 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Evet çok takılıyor Yorumla neselia789 +1 yıl Ya İbrahim sen nereden biliyorsun Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Dün gece aradım seni Yorumla neselia789 +1 yıl Oni söyleyemiyoruz maalesef Yorumla Soran +1 yıl Kankiler chate gidin 😂 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Yook ben bunu tanımıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sanki 15 yıllık arkadaşın gibi niye konuşuyorsun o zaman 😂 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Güzel birine benziyor Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla neselia789 +1 yıl Tanımıyor musun Yorumla ibrhm__1 +1 yıl He hatırladım ya müzeyyen sensin di mi Yorumla neselia789 +1 yıl Hayır Huriye Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Hangi huriye Yorumla neselia789 +1 yıl Huriye Nesibe Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Yok çıkartamadım Yorumla neselia789 +1 yıl Dm'e gelir misiniz beyefendi 🤠 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Tabi uçarım hemencecik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende olmuyor ya rahatım o konuda
İyi özgüvenli seni
Teşekkür ederim efenim
Rica ederim beyfendi
çok rahat çok profesyonel
😎😎
😛😛😛
Pratik yap
Nasıl kanka
Konuşarak olur o
Okey
karsimdakine olur
Ben de öyle dedim ya 😂
ama sana olmus 😉
Oluyo
Evet çok
Bunu nasıl çözeriz yaa
Bilmiyorum ya oysaki Güzel konuşan biriyim:/ müşteri hizmetleriyle bile konuşamiyorum
Ben de öyleyim bugün derdimi ben de düzgün anlatamadım müşteri hizmetlerine sinir oldum o yüzden kadjn da çok güzel konuşuyordu 😂
Evet çok takılıyor
Ya İbrahim sen nereden biliyorsun
Dün gece aradım seni
Oni söyleyemiyoruz maalesef
Kankiler chate gidin 😂
Yook ben bunu tanımıyorum
Sanki 15 yıllık arkadaşın gibi niye konuşuyorsun o zaman 😂
Güzel birine benziyor
😂
Tanımıyor musun
He hatırladım ya müzeyyen sensin di mi
Hayır Huriye