İnternet & Teknoloji En iyi operatör hangisi? cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Turkcell Türk Telekom Vodafone Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Updated🏹🏩 En iyi operatör hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hiçbirinin elle tutulur bir farka sahip olduğunu sanmıyorum. Hepsi kötü 3 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 10 yılı aşkındır Vodafone kullanıyorum.. Memnunum genel olarak.. 1 0 Yorumla
sinanrl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hepsi birbirinden beter ya 1 2 Yorumla cyrax1 +1 yıl Bencede. Telekom çekmiyor zaten Yorumla sinanrl +1 yıl Saçmalık ya vodafone altyapısıyla girdiği için Yorumla
fffgff Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hepsi aynı bence ama vodafone daha uygun fşyatlı galiba o yüzdne mantıklı bir tercih olabilir 1 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hepsi fıs şu an tt deyim ucuz diye 1 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl verizon 0 4 Yorumla cyrax1 +1 yıl Kore hesabııı diyosun Yorumla cyrax1 +1 yıl Kesin dönüş ne zaman topraklara Yorumla harrylinka +1 yıl Verizon abd hatti abd de yasamiyorum, ancak musteri destek olsun kampanyasi her seyiyle iyi bir gsm. Turkiye de faliyet gosterse 100 dolar bile öderim. Vodafone ingiltere nin aslinda kaliteli fakat Turkiye ayagi vasat bana gore… Yorumla cyrax1 +1 yıl Hmm. Peki verizon baz istasyonu uzayda dimi? Yani burada kullabiliyorsan nasıl hat çekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbirinin elle tutulur bir farka sahip olduğunu sanmıyorum. Hepsi kötü
10 yılı aşkındır Vodafone kullanıyorum.. Memnunum genel olarak..
Hepsi birbirinden beter ya
Bencede. Telekom çekmiyor zaten
Saçmalık ya vodafone altyapısıyla girdiği için
Hepsi aynı bence ama vodafone daha uygun fşyatlı galiba o yüzdne mantıklı bir tercih olabilir
hepsi fıs şu an tt deyim ucuz diye
verizon
Kore hesabııı diyosun
Kesin dönüş ne zaman topraklara
Verizon abd hatti abd de yasamiyorum, ancak musteri destek olsun kampanyasi her seyiyle iyi bir gsm. Turkiye de faliyet gosterse 100 dolar bile öderim. Vodafone ingiltere nin aslinda kaliteli fakat Turkiye ayagi vasat bana gore…
Hmm. Peki verizon baz istasyonu uzayda dimi? Yani burada kullabiliyorsan nasıl hat çekiyor
Daha iyi cekim gucu