Vodafone kullanıyorum başka operatöre geçmelimiyim
Vodafone'da kal
Türk telekom geç
Turkcell geç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabibide Vodafone dostum çünkü adamlar dünya devi her ülkede mevcut aynı zamanda güvenilir bunun haricinde ki operatörler türkiye sınırları içerisinde kalıyor yani diğer operatörler sadece türkiyede varken VODAFONE tüm dünyada var işte burdan gücünü anla herşeyden ziyade hesaplıda örneğin türk telekom araplara satıldı bize ait değil bile
Cevap
15Cevap
Turkcell geç
Yani internet GB fiyatlar çekim gücü olarak Vodafone Diyorum Daha önceden türk Telekom kullanmıştım oda başarılı ama türk Telekom bazı yerlerde hiç çekmiyor du birdr Vodafone gibi yüksek GB internet görmedim onda olsa bile fiyatlar aşırı yüksek Turkcell saymıyorum bile en pahalısı Turkcell zaten içlerinde en uygunu Vodafone ve Vodafone Kullanıyorum faturasız hat
Vodafone bende her yerde çekiyor, fiyatı iyi ve çarkta devamlı hediye veriyor. Çıkmayı düşünüyorum de, pazarlık yapıp ucuz paket al. Hattı kapatma diye 60-70 liralık paket yapıyorlar (2000 dk, 16 GB).
Turkcel kullanıyorum ama halen çekmeyen yerler var
. Ama pahalı ve çekimi iyi olan turkcel
Vodafone kullanıyorum ve çok kötü hiç bir yerde çekmiyor en iyisi turksel ve Türk Telekom
2005 yılından beri Turkcell kullanıyorum , memnunum
Türkcel pahalı ama en iyisi
Vodafone uygun ama çekmiyor
Turktelekom olabilir
Hiçbiri türk telefon benim evimde çekmiyor bazı evlerde de iyi çeker oturduğun yere göre değişir
Hocam canım sıkıldıkça değiştiriyorum teknosacell dene
6 aydır Turkcel kullanıyorum ve telefon çekmeyen bölgelerde çekim sorunu kalmadı
Uygun tarifeleri var üstelik sil süpür her hafta internet veriyor
Vodofone kullanıyorum ineternet çekimi kötü Türkcell iyi ama pahalı ya
Turkcell kullanıyorum memnunum
Vodafone ve diğerleri
Türkcel pahalı biraz ama her yerde çekim gücü var.
Turkcell iyi ama pahalı
Türk Telekom da iyi
Türk telekomdan memnunum
Ülkede satılmayan yerli malı olan bir şey varsa söyle biz de kullanalım.
Türkiye'nin bu durumdan kurtulmak için potansiyeli var ama bunu yapmak için doğru kişiler gerek. Umarım olur.
A101cell
Şokcell
Bimcell
Turkcell geç
Turkcell tabiki
Vodafone da olabilir
türk telekom kullanıyorum gayet memnunum
Türkcell
Evet çekmiyorb
Turk Telekom iyi
Turkcell
En iyisi türk telekom ya her yerde çekiyor