Arada kaldim cok 12 hala alinir mi yoksa 13 mü
İphone 12 (27bin)
İphone 13 (36bin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arada kaldim cok 12 hala alinir mi yoksa 13 mü
12 ile 13 arasında çok az fark var güncelleme desteği önemli dersen 13 olabilir ama bence 12 yeterli 9 bine de şarj adaptörü veya magsafe kılıf kırılmaz ekran kamera lens koruyucu vs alabilirsin.
Elimde İphone se 2020 mi var,12 ile aynı yıl çıktı. 12ye geçmeye değer mi sizce? 13e 9000 fark vermek istemiyorum gercekten ama 12ye vereceğim para boşa gider mi karar veremedim
eğer şimdiki işini görüyorsa masraf etmeyeyim diyorsan kullanmaya devam et ama yenilemek istiyorum diyorsan aynı yıl çıkmış olsa bile işlemci nesli çözünürlüğü bataryası ve kamerası daha iyi 12 nin 13ün görünürde sadece işlemcisi daha iyi ve birazcık bataryasını iyileştirmişler o kadar fark yok gibi.
Ben de kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama etrafımda kime sorsam 13 al güncel olsun diyor benim de kafam karıştı acaba 12yi uzun zaman kullanamaz mıyım diye
Cevap
3Cevap
Merhabalar
Bütçene uyanı al ama 13 güncelleme daha çok alacağı için 13
Bence o en önemsiz detayı çünkü aralarında alt tarafı 1 yıl var bir yıl erken güncelleme bitmesi büyük dert değil, sadece onca para vermişken değecek ürün istiyorum
Sen bilirsin
15 al bence olmuşken daha iyisi olsun
55 bin nasıl veriyim, 13ün bile parası çok bana göre ama telefon yenilemek zorundayım yeni yıldan önce
Ozaman almışken en güzel olanı al 13
13 al kesinlikle