Lütfen objektif yorumlarınız lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Selam canlar :)
Biri iPhone dediğinde bende akan sular duruyor. iPhone 15'in de piyasaya sürülmesi ile beraber artık iPhone kullanıcıları veya almak isteyenlerin iyiden iyiye kafaları karışmaya başladı. Bende kafanızdaki soruları gidermek adına iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 hakkında bilgilendireceğim. Vakit kaybetmeden başlayalım...
Hangi iPhone Modelini Tercih Etmeliyim?
Öncelikle bu saydıklarımızın arasından hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız bence. Ama bazı yeni özellikler (mesela Photonic Engine, biraz daha geliştirilmiş ön ve arka kamera, biraz daha büyük pil ve pil ömrü) sizin için önemliyse iPhone 14 ile başlamak en mantıklısı olabilir.
Ayrıca iPhone 14, oldukça iyi performans gösteren 12 MP'lik bir ana kamerayla birlikte geliyor ancak iPhone 15, birincil kamerası için yepyeni bir 48 MP görüntü sensörünü benimsiyor.
iPhone 13 Özellikleri Neler?
Ekran Boyutu: 6.1 İnç
Dahili Depolama: 128 GB.
Bellek (RAM): 4 GB.
Batarya Kapasitesi (Tipik): 3227 mAh.
Hat Sayısı: Çift Hat.
Hızlı Şarj
5G.iPhone 14 Özellikleri Neler?
Bellek (RAM): 6 GB.
Batarya Kapasitesi (Tipik): 3279 mAh.
Hızlı Şarj
5G.iPhone 15 Özellikleri Neler?
Bellek (RAM): 6 GB.
Batarya Kapasitesi (Tipik): 3349 mAh.
Hızlı Şarj.
5G.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
S23 ultra al, gerçekten bu marka takıntısını bir yere bırakıp gözünüzü açmanız lazım, s23 muhtemelen daha iyi olmasına rağmen sadece isminin başında apple ve arkasında bir elma logosu var diye çok daha pahalı. Elinde iphone 15 olunca zengin olmayacaksın. Ha ben yıllardır iphone kullanıyorum alıştım artık andrid geçemem diyorsan, ve oyun oynamıyorsan 13 alabilir, çok uzun süre kullanacaksab 15 alabilirsin.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Iphone çöp. Aptal olma ve hafıza kartı desteği olmayan hiçbir telefonu alma.
00 Yorumla - 1 yıl
Sık sık değişmiyorsan 15 al
00 Yorumla - u1 yıl
iPhone 13
00 Yorumla - 1 yıl
11 bence
00 Yorumla - 1 yıl
Hepsi aynı bokun laciverti
00 Yorumla - 1 yıl
13 al geç
00 Yorumla
Devamını Gör(2)