Güncellemeler
+1 yıl
ben link olarak eklemiştim neden görünmüyor? Tekrardan yazayım buraya
Güncellemeler
+1 yıl
huawei matebook d14 i5 bu dediğim laptop link eklememe izin vermiyor trendyolda 15k fiyatı
Link olarak ekleyeceğim bakar misiniz? Telefonum saatim falan huawei memnunum ama laptop konusunda nasıl bir marka emin degilim bilmiyorum yani. Fiyatı da bilmiyorum baska markalara göre uygun yine. Okul icin kullanicam ve office programlarıni kullanicam vs videolar da izlerim onun icin de kullanırım. Oyun oynarım ama lol minecraf gta falan degil o tip oyunlar oynamam en fazla asphalt tarzı oynarım ondan da bir süre sonra sıkılırım zaten. Sizce nasil ya yeter mi bana? Yazilim vs ile de uğraşmıyorum. O yüzden aşırı yoracagimi düşünmüyorum en çok youtube kısmını kullanırım bir de belge için kullanırım iste.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
huawei laptop konusunda önermem. Bütçe belirtirsen öneri verebilirim
Ortalama 15 k bütçem var çok cok cok zorlarsam 20k olur ama onun için de bir süre daha para biriktirmem gerekiyor.
Oynamak istediğin oyunun tam adı ne özelliklerine bakayım
oyun oynayan biri değilim Genel anlamda. En fazla asphalt tarzı oyun oynarım işte araba yarısı ahaha
oyun onceligim degil yani
LENOVO Ideapad Slim 3 12. Nesil Core i5 12450H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 83ER000XTR
Trendyolda 15.999,99
At bakalım
ya ekliyorum olmuyor link
link göremedim
Olmuyor ekliyorum tamam diyorum direkt silinmis
marka ve modelini yaz
yazdım huawei matebook d14 i5. Trendyolda 15k fiyatı
söylediğiniz işleri yapmak için bu yeterli ama şunu unutmayın istekler her zaman artar daha yoğun Oyun kullanımları ya da daha işlem gücü isteyen yazlılımlar kullanmak isterseniz yeterli olmaz
Nasıl yani bir süre sonra yavaslar mi
bir müddet sonra tüm PC ler yavaşlar bunu kastetmedim, yukarıda yazmış olduğunuz işler için yeter sadece ileride beklentileriniz artarsa yetmez, bir arkadaş Huawei önermem demiş ama marka iyidir,
Bilmiyorum daha fazla beklemek istemiyorum zaten yilbasindan sonra zam gelecek o yüzden yilbasindan once almak istiyorum su anki beklentimi karşılaması yeterli o halde
evet alabilirsin
tamamdır teşekkür ederim
Güzel günlerde kullanın