İnternet & Teknoloji Yazıcıya mürekkep doldurmak kaç tl tutar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kadar tutar? Güncellemeler+1 yıl Hem renkli hen renksiz Yazıcıya mürekkep doldurmak kaç tl tutar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Marka modeline göre değişir ama pahalk. Yazıcın ucuz birşeyse mürekkep doldurmak yerine yenisini almak daha avantajlı olabiliyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 16 sayfa çıktı ve 1 pilot 1 tükenmez kalem 65 TL keşke evde alsaydım çıktıyı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktılar renkkiyse okadar tutması normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 sayfa renkli çıktı 4-5 liradır Yorumla Soran +1 yıl Renksiz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pilot kalem pahalıdır ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktılara 50 kuruştan fazla almazlar Yorumla Soran +1 yıl 18 tl kalem. Yorumla
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 100 lira civarındadır 0 0 Yorumla
ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Boyanın kalitesine ve esnafın vicdanına kalmış 0 0 Yorumla
WWestlake Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Renkli mi renksiz mi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de Yorumla WWestlake +1 yıl Biraz tutarda çok tutmaz Yorumla Soran +1 yıl Örneğin? Tahminen ne kadar 100 tl mi Yorumla WWestlake +1 yıl 90-120 arası Yorumla Soran +1 yıl 16 sayfa çıktı ve 1 pilot 1 tükenmez kalem 65 TL keşke evde alsaydım çıktıyı. Yorumla WWestlake +1 yıl Dışarda öyle ya ticaret sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü yaptım o zaman? Yorumla WWestlake +1 yıl Öğrenmiş oldun sağlık olsun Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyelim artık :D Yorumla WWestlake +1 yıl Kfkdsk takipleşelim istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Marka modeline göre değişir ama pahalk. Yazıcın ucuz birşeyse mürekkep doldurmak yerine yenisini almak daha avantajlı olabiliyor
16 sayfa çıktı ve 1 pilot 1 tükenmez kalem 65 TL keşke evde alsaydım çıktıyı.
Çıktılar renkkiyse okadar tutması normal
1 sayfa renkli çıktı 4-5 liradır
Renksiz ya
Pilot kalem pahalıdır ozaman
Çıktılara 50 kuruştan fazla almazlar
18 tl kalem.
100 lira civarındadır
Boyanın kalitesine ve esnafın vicdanına kalmış
Renkli mi renksiz mi
İkisi de
Biraz tutarda çok tutmaz
Örneğin? Tahminen ne kadar 100 tl mi
90-120 arası
16 sayfa çıktı ve 1 pilot 1 tükenmez kalem 65 TL keşke evde alsaydım çıktıyı.
Dışarda öyle ya ticaret sonuçta
Kötü mü yaptım o zaman?
Öğrenmiş oldun sağlık olsun
Öyle diyelim artık :D
Kfkdsk takipleşelim istersen