İnternet & Teknoloji Bilgisayarıma Gta 5 indirebilirmiyim? Hera91 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ram 8 gbİşlemci Amd rayzen 3 Sizce oynanırmı kaldırırmı bilgisayar Bilgisayarıma Gta 5 indirebilirmiyim? Cevapla Bilgisayar Soruları İndirme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İşlemci 3.6 Ghz sanırım. Oynarsın, baya da rahat oynarsın. 0 4 Yorumla Hera91 +1 yıl Yok 2.60 Farlander_SUPREME +1 yıl Yine oynarsın ama ayarları düşürmen gerekir, bir de ara sıra fps drop yersin ama oynarsın yani. Hera91 +1 yıl tamam teşekkürler Farlander_SUPREME +1 yıl Rica ederim
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Oynatmazsa at çöpe gitsin. 0 2 Yorumla Hera91 +1 yıl Sence oynatrmiki Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ps3 ve Xbox 360 bile çalıştırıyordu yani gerisini sen düşün.🤦 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ekran kartı ne? 0 5 Yorumla Hera91 +1 yıl Amd radeon tm graphics Yorumla cyrax1 +1 yıl Kaç model bu eski bence 2010 model Yorumla cyrax1 +1 yıl Düşük ayar zor Yorumla Hera91 +1 yıl Bilmiyorum yakinda aldm aslnda sadece photoshop icin almstm is ici lazm diye ama oyunu gorunce yuklemek istedim Yorumla cyrax1 +1 yıl Ps5 imkanın varsa tavsiye ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşlemci 3.6 Ghz sanırım. Oynarsın, baya da rahat oynarsın.
Yok 2.60
Yine oynarsın ama ayarları düşürmen gerekir, bir de ara sıra fps drop yersin ama oynarsın yani.
tamam teşekkürler
Rica ederim
Oynatmazsa at çöpe gitsin.
Sence oynatrmiki
Ps3 ve Xbox 360 bile çalıştırıyordu yani gerisini sen düşün.🤦
Ekran kartı ne?
Amd radeon tm graphics
Kaç model bu eski bence 2010 model
Düşük ayar zor
Bilmiyorum yakinda aldm aslnda sadece photoshop icin almstm is ici lazm diye ama oyunu gorunce yuklemek istedim
Ps5 imkanın varsa tavsiye ederim
Kaldırmaz