İnternet & Teknoloji Hacker olsaydınız yapmak istediğiniz aklınıza ilk gelen şey ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Trojanla sevgilinin kimlerle konuştuğunu takip etmek yazarlar şimdi sjdhsnhs Hacker olsaydınız yapmak istediğiniz aklınıza ilk gelen şey ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Engellediğim kişilerin hesaplarını banlamak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aboo 😂 KS moderatörü olsaydın geçmiş olsun 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hacker değilim ama :D Soran +1 yıl Olsun moderatörlerde hacker gibi geziyorlar ortalıkta istediğini yapıyorlar burada 😃
ttr1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok zenginlerin hesabından alıp çok fakir ve yardıma muhtaç insanlara yardım edebilirdim belki... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla bunu yaptılardı abi helal olsun 😃 Yorumla ttr1903 +1 yıl Kim ne zaman? Yorumla Soran +1 yıl www.google.com/.../280-milyon-dolar-filistine-gonderdi-cezasi-mi-olum Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Wikileaks yaptı zaten benim düşündüğümü. Ama ne oldu hiç. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Wikileaksı biliyorum da düşündüğümü yaptı derken nasıl yani? 1Garaguzzu +1 yıl İfşalar işte belgeler vs Soran +1 yıl 🥺🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engellediğim kişilerin hesaplarını banlamak
Aboo 😂 KS moderatörü olsaydın geçmiş olsun 😂
Hacker değilim ama :D
Olsun moderatörlerde hacker gibi geziyorlar ortalıkta istediğini yapıyorlar burada 😃
Çok zenginlerin hesabından alıp çok fakir ve yardıma muhtaç insanlara yardım edebilirdim belki...
Valla bunu yaptılardı abi helal olsun 😃
Kim ne zaman?
www.google.com/.../280-milyon-dolar-filistine-gonderdi-cezasi-mi-olum
Wikileaks yaptı zaten benim düşündüğümü. Ama ne oldu hiç.
Wikileaksı biliyorum da düşündüğümü yaptı derken nasıl yani?
İfşalar işte belgeler vs
🥺🥺