💻📱Yeni nesil GENÇliğin hayalindeki meslekleri sıralarsak herhalde "hacker "olmak isteyenlerin sayısı hiç de yadsınamaz.
Peki nedir bu insanları cezbeden olgu? Neden zarar verme yetisine sahibiz ya da zarar vermek istediğimize emin miyiz? Yoksa sadece egomuzu tatmin etmek mi istiyoruz? Geçmişe dönüp baktığımızda DÜNYAnın en İYİ hackerları 20 li yaşlarda kendini göstermektedir. Peki bu iş çocuk oyuncağı mı? Kesinlikle değil. Bu bir yetenek işi tıpkı bir enstrüman çalmak bir spor branşı ile uğraşmak gibi kısacası bu işi herkes yapamaz.
Hacker olmak dedikleri milletin bilgisayarına rat trojan atmakdan ibaret Aslında yazılım bilmeleri gerekir sistemsel zaafları öğrenmek gerekli örneğin Kaçak kredi kartları, Sistemsel dosyalara sızdırılan fidye yazılımları , Wifi hırsızlığı, Ağ Hırsızlığı, Kişisel veri hırsızlığı ama Şimdiki nesile sorsan abi hacker misin abi facebook çalabiliyor musun sığlığında olduğu için pek gerideyiz :/
Bunu yazmandaki amac neydi simdi ve ayrica hacker olmak iyi ve kötü isidir nasil olacagina bagli bu bir yetenek isi degildir Şu an da yazilimla ugrasan bir cok ilkokuldan ve liseden yapan cocuklar var öğrenilir bu istege bağlı insan istedikten sonra herseyi yapabilir benim de isteklerim arasinfa olan bir sey hackerlik
İYİ ve kötü hackerlar zaten vardır. Hackerlık benimde beğendiğim bir konu. Soru genel amaçlı olduğu için hem İYİ hem de kötü yönüne göre sordum. Ayrı bir ANLAM aramanı GEREKtircek bişey yok.
yo bana sıkıntı olmazda kendısıne yazık olur benım yedeklerım internet erişimi olmayan cihazda durur genelde :D cihazdan kastım telefon tablet pc falan değil harddisk gibi
Hacker'lık , farklı düşünmektir. Bir Hacker , "BİR DİN'E İNANMAZ , İNANAMAZ" , bu sözü dw. darkweb. net 'de Mart 2014'de söylediler. Bu , farklı düşünmenin , bir sunucunun evren , programcının tanrı , dosyanın insanlar olduğu bir mantıktır. Hacker'lar doğru kararlar için farklı düşünmek zorundadır. Bir yazılım algoritması , diğer yazılım algoritmalarından farklıdır. Ağaçlar , 250-500 yıl yaşayabilir. Eğer insanlar o kadar yıl yaşasaydı evren şuanda daha da gelişmiş olabilirdi. Zamanın ve algoritmanın belirli olduğu ortamı "HACKER'LAR REDDEDER." Bunu aslında tamamen yapmak zorundadırlar. Hacker'lar instagram , facebook ya da mail , twitter çalmaz. Hacker'lar sadece ses getirir. Hacker'lar oyun oynamaz , hacker'lar Youtube'da eğitim vermez , udemy'e ders yüklemez ve bu gibi forumlarda konuşmazlar. Bunun kendilerine diğer Hacker'lardan ( Lamer , Fake Hack Man ) gibisinden alaylar alacağını bilirler. Hacker'lar saldırıları her zaman başarmayı hedeflediği nesne dışı zaman kavramlarına yapar. Bir veri asla nesnel değildir. Veriler her zaman internet ortamında yer alabilir. Ve , söylemek isterim ki , hacker'lar hiçbir zaman , kız düşürmek için ben Hacker'im demez.
Bunları neden biliyorum? Şuanda yanımda bulunan , Viol adındaki arkadaşım , bana bu konu hakkında olan görüşlerini söyledi ve bende bunları yazdım. Kendisi bu gibi işlerde benden "tecrübesizdir." ama , o inanmıyor. Ve bu , onu iyi bir ateist , ve iyi bir düşünür yapıyor. Teşekkürler.
Hackerlığın ciddiyetini, önemini ve yalnızca sözde hackerlık olmayacağını Ay Yıldız Timden zaten biliyoruz. Bir hacker dine inanamaz" türü algıların da saçma ve boş olduğunun ya da bu algının sadece bir istisna gruba ait olduğunun kanıtını rahat bir şekilde görebiliyoruz.
Resmi bir açıklama duymak güzeldi. Ama çoğu görüşü hâlâ desteklemiyorum.
Elo. Bre dediğim bir trojan var. Yani bunu ben adlandırdım. Hacker'ların düşünce özgürlükleri "SINIRSIZDIR , virüsüdür bu. Çalışırsa , aynı anda kişi ağ kimliğini bile satışa çıkarıyor. Aynı noktada yaklaşık 20-30 tane virüsü aynı port üzerinde yaymaya devam edebiliyor. Bu arada böyle bir sistemde Steam ve Steam Afly tamamen rüya.
AyyıldızTİM mi? O'nlardan bu türleri biraz zor bekleyebilirsin. Devlet desteği olduğunu kimse reddedemez. Cybwork. exe adında bir hacker var. Dünya'nın sonu biliniyor Avrupa'da.
Ceren , yaklaşık 7 yıldır dw. darkweb. net ' in server'larında burada olduğundan "farklı bir şekilde" ders anlat"ıyorum." . Ve , AyyıldızTİM'in sadece ses getirmek için yaptığı en büyük saldırısı İsrail'in iyi yazılımı olmayan Dfn Tower ( Demir kubbe savunma sistemleri ) saldırısıydı. En düşük kıdemli bir yazılımcı tek başına bu açığı bulabilir. AyyıldızTİM Üyelerinin genel bakış açısına göre yorumu - İnstagram hackleyen hackerlar gelsin grup kuruyoruz -Facebook gmail çalma gelin anlatıyorum -Linux'da nasıl betasploit , metasploit , Python ile exploit yazarlığı _1> ve hepsi de böyle. DarkWeb'de bir Üniversite Kampüsü ortamı var. Herkes bildiği kadardır.
Ha : D Hacker olduğunu düşündüğün kişiler Rat , . scr , . wtr , . mp3 , . dll dosyası göndermez. Hacker'lar pasifdir. Sudaki mineralleri gibi. Suyun ta kendisi asla olmazlar.
Hacker kavramının alanına ilgim var. Milliyetçiliği savunan Ay Yıldız Timi direkt destekliyorum. He genel olarak programlarını, yöntemlerini vs bilseydim zaten hacker olma yolunda ilerlerdim. Emin olmadığim bir konunun da defansını da yapmam.
He konu BEŞİKTAŞ olsaydı sonuna kadar giderdim. Bilgin olduğu belli zaten kardeşim, uzatmıycam yani. Gereksiz bir uzatma olur.
Yalnız sen daha profesyonel çalışıyosun. Benim BEŞİKTAŞ'la alakalı hususlarda, bilgisi olmayanların herhangi bir lafına bir sayfalık detay çıkarabileceğim misali hassaslığın kendi kategorinde.
Ama dediğim gibi hedef doğrultumda olmadığı için gerek yok sanırım şu an. Sağol genede
Bence olabilir nasıl olsa bir iş yapan yapıyo hacker yapanlarda bizim gibi insanlar zaten onlarda sokakda geçerken siyah şapka takarak geçmiyor normal sivil şekilde geçiyor nasıl hacker olursa olsun ben bilmem ama insanlar bize güvenmiyorsa yere düşen insanı kaldırmayı bilmiyorsa hacker bir iş mi işdir zaten öyle
En İyi Cevaplar