Sevgilinizin sosyal medyasında karşı cins bir sürü kişi ekli olsa ve silmenizi istediğinizde silmese naparsiniz?
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yeni bir ilişkide bu konuya ileride değineceğime dair bir uyarıda bulunurum. Kendisini hazırlasın. İlişkinin 2. 3. haftasında falan artık silmesini isterim. Diretiyor mu?
Yok o benim kardeşim gibi, yok o benim kankam, yok onunla şöyle bir geçmişim var, o öyle bakmaz falan fistan muhabbetlerine gelemem, o anda şartı koyarım. Ya onlar ya ben. Giderim 1 saatte düşün derim. Sonrasına o şekilde bakarız.
Yani bu konu diretilmesine ben de anlam veremiyorum
@yazikkkkkkkkkkkkkkk
Erkek kafasını biliyoruz. Ben sevgilim için diğer erkeklerin potansiyel bir sevgi kırıntısı dahi beslemesine tahammül edemem. Ben kendi önlemimi alırım. İnstadaki erkeklerin yazmasindan şikayet eden kadınlar ama erkekleri çıkartmayanlarda yine kadınlar. Resmen kendileriyle çelişiyorlar şimdi yani
Bu kim diye sorduğum da cevap veremiyorsa komple onu silmek lazım.
Cevap veriyo ama inatla silmiyosa
Silmek zorunda. Veya sen sil o kişiyi
Benim sevgilim bende istemez öyle bir şey bana güvenir
Güvenmem şüphe duyarım bı güzel kardeşim beklerim
Neyi beklersin
Bı güzel kardeşim beklerim yazmıştım bu kendi kendine böyle yazdı
Bı i b n elik
Peki sen siler misin senden istese
Çıkışa doğru uğurlanır
Peki sana dese de siler misin kişileri
Demesin diye demeden silerdim ki ben tanımadım kimselerle kişisel hesaplardan takipçiliğe karşı biriyim
Peki tanıdığın kişileri de çıkarır misin sevdiğin istiyo diye
Birinci ve ikinci derece tanıdıklar dışında gayet mümkün
Helalsin
Aile dışı demi
Aynen 😎
Umarım kalbine göre bulursun
ben alır kendim silerim
Ben silerim sevgilimi
Yani bı de diyolar ya guvenmelisin diye buyur burdan yak
Öyle güvenme olmaz bazı arsizlar kadının ustunde yakalansa sen bana guvenmiyonmu der
Yok salla onları güven kazanılır kimse kimseye karşılıksız güvenmez babanin oğlu değil
Peki sevgilin istese sen siler misin milleti
Bana sormadın ama bende cevaplamak istiyorum onun içi rahat etsin kötü hissetmesin diye silerdim ben sevgilimi kaybetmek istemem diğer kizlarin varlığı yokluğu pek umrumda olmazdi doğru olan bu unutma seven adam çıkarır
@ts61967 bu arada sana da sormuştum. Kesinlikle bence de öyle
Yanlış yonlendiriliyorsun diikkaattt böyle birisiyle ömür geçmez yedekleri elinde tutuyor o yüzden çıkarmıyor kimse kimseye karşılıksız sonsuz guvenmemeli güvenmelisin laflarini dinleme güveni kazansın öyle güven
@ts61967 aynen bi de üste çıkmaları yok mu
Evet haklısın kendini ezdirme
@ts61967 Peki sen nasıl birisindir
Bu konuda nasıl biriyim diye soracak olursan benim zaten pek arkadaşım yok 1 tane kankim var o yüzden biriyle ilişki icerisindeyken kafam sadece sevgilimde olur seven adam böyle yapar normal olan bu
@ts61967 Helalsin
ayrılırım mk sevmediğinin ispatıdır.