Sevgili yapan şak diye beni takipten çıkarıyor, gururlu bir anne gibiyim helal çocuklar shshsjdjdk

Sevgili yapan şak diye beni takipten çıkarıyor, gururlu bir anne gibiyim helal çocuklar shshsjdjdk
Arkadaşlarım hariç ve ya gazeteci, yazar gibi kişileri sevgili için takipten çıkmam. Karşı cinse sadece sevgili olunabilecek birisi olarak bakmıyorum. Sevgilim olsaydı ve bana asılan birisi olsaydı zaten arkadaşım olamazdı. Onun dışındaki kişileri takipten çıkabilirim. Sevgili kişisi de biraz güvenmeyi öğrenmeli paranoyaklaşmak yerine.
Bence de
Bu bana hem çocukça hem de salkça geliyor. Sevgili yaptım seni arkadaşlıktan çıkarıyorum demek, manita yapmasaydım seninle de manita olabilirdim demekle aynı şey bence. Yani düşünsene adamın hayatında olduğun sürece adam için potansiyal ya sevgili ya da takılmalık birisin. İğrenç...
Senin gibi kız takipten çıkarılır mı ya? Ben hiçbir zaman arkadaşlarıma hainlik etmedim, iyi günde kötü günde yanında oldum. Bana da nankör ve hainleri denk geldi. Lisede bunu çok yapıyorlardı. Sevgili yapan listesinde karşı cinsi Facebook'tan çıkarırlardı.
Ya sonuçta karşı cins eğer arkadaşınsa çıkarmaya gerek yok çünkü Sevgilin varken çıkart ayrılınca tekrar ekle hani böyle bir duruma da gerek yok çok saçma bence yanılıyor muyum?
Katklıyorum, dalga geçiyorum bende shsjj
Onu biliyorum ama bunu yapan da çok var ondan bunu yazdım ben de 😅
Anladım anladım😄
😊😊
Bence şart değil ama ilişkideki iki kişinin anlaşmasına bağlı güzelim 😂 Eğer sevgilim rahatsız olursa, geçmiş flörtleri falan temizlerim, normal arkadaşları silmem. Gizli saklı bir şey olmayınca sorun da olmuyor zaten 😌 Sen bu durumu görünce ne hissediyorsun, hoşuna mı gidiyor yoksa garip mi geliyor? 💭
Ben flört bile değildim ne alaka ne alaka ya shshsdkj
Ayyy sen resmen nazar boncuğusun kız 🤣 Seni görünce ilişki bereketi geliyor demek ki 😌✨
Cevap
52Cevap
Normal arkadaşların çıkmasına gerek yok ama gevşek tipler çıkmalı
Gevşek oldum bi anda cık cık cık
Ben olması gerekeni söyledim yahu sana demedim bazıları sebepsiz çıkarır bir tane karşı cins kalmaz o bence ayıp
Anladım anladım shshsjdj
Sana demem öyle yau açıklamamı yapayım da 😂
Sorun yok😄
Hayır çıkartmam.
off cidden özellikle instada direkt cikartiliyorum, eski erkek arkadaşlarım bile çıkarıyor (hesabındaki sevgilileri). sahsen ben de cok kiskancim ama su zamana kadar hicbir flort ve sevgilimin takipcisine karismadim, kendi kendime kudurdum durdum mesela. sonra ayrılınca eklemesi var bir de onlari hahsh
Ayrılınca eklenirsem kabul etmem shshshsj
Valla benim hesabım var ama aktif kullanmıyorum benim için sıkıntı yok ama karşı taraf çıkarsa iyi olur tabi belli olmaz kavga dövüş ilişkinin tuzu biberi ama ya o sosyal medyadan bir kankasiyla dertlesir yaralı ceylan modunda kafasını bir Berkcan in omuzuna yaslar yaralı gönlünü tamire Berkcan la kalkışırsa bu olmaz değil mi onun için çıkarsın takipten falan bize ters o isler
Valla kendi açımdan söyliyim bir kızın birsürü erkek arkadaşı ya da takipçisi varsa ilgi meraklısıdır. Ve hiçbir erkek bir kıza arkadaş gözüyle bakmaz. Ben çıkartırdım:)
Normal sınıf arkadaşım yani, ben de erkek ve kadının sevgilisi varken fazla samimiyetine karşıyım ama ortada fol yok yumurta yokken kendi kendilerine triplere girmelerine şaşırdım shsjsh.
Kıskanç biriyse demek ki normal, çokta şeyyapmamak lazım sjdj
Demek ki shsjs
Hayır tabiki arkadaşlık çok ayrı bir bağ kimse için kimseden vazgeçemem bu kişi sevgilim bile olsa sevgilimdende böyle bir şey istemem insanlar karşı cinsle arkadaşlık yapıyor diye sapık olmuyorlar illaki karşı cinsle iletişim kuracak engelleyemezsin sevgilisi olanların karşı cinsle iletişim kurmasını sağlıklı buluyorum
Sevgili yapınca sosyal medyada birilerini takipten çıkartma ihtiyacı duyuyorsa geçmiş olsun flört döneminizde onun hayatında tek siz yoktunuz
Flört değildim ki arkadaşıydım shsj
İkili ilişkide birbirini kısıtlamak çocuk işi bence 2 tarafta birbirine güvenmeli 2 tarafta kendini bilmeli tabiki kimseye güzel kardeşim olun diyemem ama sosyal medya ne alaka abi sarkıntılık eden olursa erkek arkadaşın gitsin dövsün o kadar ama kısıtlamak çok saçma
Bence şart değil. Mesele kimi takip ettiğin değil, o sınırı nasıl koruduğun. Ben sevgili yaptıktan sonra saygıyı bozacak, karşı tarafı huzursuz edecek bir şey varsa ona göre davranırım. Güven, yasakla değil insanın duruşuyla belli oluyor.
Hayır ve bu söz konusu bile değil çünkü çoğunluğun kullandığı biçimde kullanmıyorum sosyal medyayı. Partnerimi de buna zorlamam tabii ki, 10 yaşındaki çocuğum değil ya. İçine sinmeyen birileri varsa kendi çıkartır isterse.
Sevgili yapana büyük tehdit mi oluşturuyoruz :D niye çıkarıyor? Djdj
Keşke anlasam shsj demek ki eklediği bütün kızları flört kategorisine alıyor beyefendi
Demek kii.. resmen faul sjdj
Evet djskd
Yenilerini takibe almak şart, her zaman alternatifte birileri bulunmalı
En azından dürüst
Demek ki sevgililik kendine sahip bulma etkinliğidir. Hayatını bilerek kısıtlayıcının eline sunmaktır. Bu yüzden yaşasın sorgusuz, yargısız serbest ilişkiler.
Çok ergence ya. Bir arkadaşım vardı bunu yapan beni de zorluyordu. Ne ben yaparım ne karşı taraftan isterim. Tanımadığı kadınları eklemesin yeter
Ortada duygusal bir şey geçmişse çıkarılır ama onun ötesinde rahatsız edici bir durum yoksa çıkarılmaz.
Karşı cinsin kim olduğuna bağlı ama öyle rastgele kişiler yok zaten. Çok isterse sosyal medyamı da kapatırım (kapattığım da oldu), bağımlısı değilim.
Eski flörtler veya rahatsızlık veren kişiler çıkarılabilir ama tüm karşı cinsi silmek gereksiz bir kısıtlama olur.
Bir ilişkide karşılıklı güven yoksa, takip listesinden birini çıkarmışsın ya da çıkarmamışsın, ne fark eder?
Valla ben eşime çıkart diyorum çıkartmıyor bilene bircokta kız ekli
Oha ama o da
Evet istemediğimi dile getirmekten ben biktimda o bikmadi
Tekmeyi koy abla arkandayım🤜🤛
tamam canim
Çok kolay oldu bu
Değil canım benim yapamıyorum çok zor benim için kolay değil üzüntüden başka bir şey değil
Allah kolaylık versin abla valla ne diyim
l teşekkür ederim canım benim
Amin inşallah
Tüm karşı cinsleri çıkarttırdım bi alkış dndbdbbdbd
Takipten çıkarmam tanıdığım insanları. Tanımadıklarımı da zaman zaman zaten çıkarıyorum sevgilim var yok diye bakmıyorum
Ayrılınca da geri takip eden tipler oluyor bunlar... boş bir şey gibi geliyor ztn biri ne izliyorsa ne beğeniyorsa kimleri takip ediyorsa karakteri belli olmuyor mu anlamıyorum bunun üzerine kıskanmak ya da görmezden gelmek çok saçma geliyor. Sevgili yapınca çıkarabiliyorsa sevgilisi yokken niye takip etmeye devam ediyorlar bunu da düşünmek lazım
Ondan önceyse yapmam
Ama ondan sonra olan şey rahatsızlık vermişse tartışılır 🤷🏻♀️
Flörtöz tipler, yürümeye fırsat kollayanlar çıkartılmalı evet
Yalnız değilsin. Beni de çıkartan arkadaşlarım oldu. Sanki yedik sevgilisini veya eşini. 😹😹
Yani eski sevgiliyse zaten gercektede durmaması lazım en basından cıkarması gerekir
yakın akrabalarım dışında karşı cins takip etmiyorum
Yarın bir gün sevgilim olursa sıkıntı yaşamak istemem diye her önüme gelenle takipleşmiyorum.
Evli olunca ortak sosyal medya kullanımı vsr
Sosyal medyamda tanımadığım kimse ekli olmadığı için çıkartmama gerek yok.
Bana çok saçma geliyor. Onun hakkındaki beklentileri farklımıymış da çıkartıyor
İlişkiye karşı biraz saygılı olunmalı ve ilerleyen zamanda sıkıntı yaşamamak adına her iki tarafta takipten çıkarmalı
ergenlik.. sevgilim benden bunu istese, onu takipten çıkartırım. engellerim
Seni neden takipten çıkarıyor? Çıkaranlar eski sevgilileriniz mi?
Yoo sınıf arkadaşım. Samimiyetim de yok sjsj
Bedensel düzeyde ilişki ise çıkartırım Yüzeysel ilişki ise çıkartmam
Sen eşim ol ayaklarına kapanır bırak çıkarmayı hayattan silerim
Ben zaten karşı cins takip etmiyorum sevgili yapınca hiçbir şeye ellemiyorum o yüzden
Çıkarmam. Çünkü sevgiliden öncede o insanlar benim hayatımdaydı. Sevgilimden de çıkarmasını istemem
yooo yedek de durur onlar. sevgiliye güven olmaz ya iki gün sonra giderse. o kadar hatunu geri nasıl getireceğiz
ben olsam kıskanabilirdim
Ama kişinin yaşına göre de değişebilir bu durum sadece sormak isterdim niye takip ediyorsun diye?
Ben çıkardım ve çıkarttırırım istemem karşı cins takip etmesini rahatsız olurum
karşilikli kiz cikarsa bende cikaririm vala istediği olsa tabi bazi sahislar harici
bu cikarma olayida 2 3 günlük kız için olmaz zaten
Sevgiline ya da eşine bağlı ya bence gerek yok
Dosya medya ne kardeş ezikmiyiz biz
Yok be o ne alaka shshs
Telefon numarasını değiştiren bile gördüm
Önce takip ettiğinde çıkaracak değilsin
Bunu yapan net çocuktur ya olgunlaşamamıştır
Valla takipten çıkarmıyorum. boş ver.
Mantıklı olanı o şekilde olması gerekir
Saygıdan dolayı evet
Ben çıkarmıyorum da istese hepsini silerim
coluk cocuk isleri...
Sosyal medya hiç sevmem
Eğer sevgilim rahatsız olursa çıkartırım
değil tabiki çok saçma ergence
Sosyal medya hesabım yok.
istekleri kabul etmiyorum tanımadıklarımı siliyorum
Ben asla cikarmam. Beni nasil kabul ettiyse oyle devam etmeli.
Yo benim bi sürü erkek kankam var hepsiyle de konuşuyorum ama karşı tarad konuşamaz tabiki anasini bellerim onun:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?