iPad istemiyorum monster da çok pahalı o yüzden onu alamam onun dışında uygun ve kullanışlı bilgisayar önerebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Bilgisayar seçimi genellikle kişinin ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlıdır. İşte 2023 yılı için bazı bilgisayar önerileri:
Apple MacBook Pro M2 Max: Bu model, üst düzey performansı, geniş depolama kapasitesi ve etkileyici özellikleriyle tasarım odaklı kullanıcılar için ideal bir seçenek sunmaktadır.
MSI TITAN GT77HX 13VI-069TR: Bu model, yüksek grafiklere ve güçlü işletim sistemine sahip olup, oyun severler için ideal bir seçenektir.
Monster Semruk S7 V9.3.3: Bu model, yüksek performanslı bir işlemci ve geniş bir depolama alanına sahip olup, hem oyun hem de iş için kullanılabilir.
Huawei Matebook X Pro: Bu model, hafif ve taşınabilir olup, günlük kullanım ve iş için idealdir.
Hp Omen 17-CK2003NT: Bu model, yüksek performanslı bir işlemci ve geniş bir depolama alanına sahip olup, hem oyun hem de iş için kullanılabilir.
Asus Rog Strix Scar 18 G834JY-N6035W: Bu model, yüksek grafiklere ve güçlü işletim sistemine sahip olup, oyun severler için ideal bir seçenektir.
Apple Macbook M1 Pro: Bu model, hafif ve taşınabilir olup, günlük kullanım ve iş için idealdir.
Casper Excalibur G770.1245-BFJ0X-B: Bu model, yüksek performanslı bir işlemci ve geniş bir depolama alanına sahip olup, hem oyun hem de iş için kullanılabilir.
Bu modellerin her biri, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Hangi bilgisayarı seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Galiba HP alicam teşekkür ederim detaylı bilgi için 🙏🏼
- 1 yıl
Rica Ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- 1 yıl
bütçeniz yüksek gibi. uzun yıllardır HP markalı bilgisayarları kullanırım ve gerçekten çok kaliteli bilgisayarlardır HP den alırsanız üzüleceğinizi düşünmüyorum. hangi model hoşunuza gidiyorsa onu tercih edebilirsiniz marka olarak kesinlikle HP öneririm
11 Yorumla- Soran1 yıl
Anladım bakicam ona teşekkür ederim
Casper'dan hep memnun kaldım ama fiyat performans olarak asus, casper , hp gibi markaları öneririm
10 Yorumla- 1 yıl
Bildiğim kadarıyla en uygunu Monster. Ama favorim MSI
10 Yorumla u
1 yılMonster markası
11 Yorumla- Soran1 yıl
Onu alacaktim ama çok pahalı
- 1 yıl
asustan gayet memnunum
10 Yorumla - 1 yıl
Asus Rog Ally.
10 Yorumla Macbook air
11 Yorumla- Soran1 yıl