İnternet & Teknoloji Şu an telefonunuza hangi bildirim gelse mutlu olursunuz? buz_kalpli Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Şu an telefonunuza hangi bildirim gelse mutlu olursunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiş olduğum kişinin bana Instagram'dan istek attığı o muhteşem bildirim. 1 2 Yorumla buz_kalpli 1 yıl Aynen ya sorma ben de onu bekliyorum Yorumla Semih6934 1 yıl Hayırlısı ile alırız inşallah Yorumla
LonelyHead Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Size miras kaldı, yarın Taksim'deki dükkanın devir teslim işlemleri için falanca notere bekleniyorsunuz gibi bir şey beni harbi nirvanaya ulaştırır. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hesabınıza 50.000.000 lira geldi. Gerçi o zamanda bu neyin parası muhabbeti olacak 🤦🏽♂️ 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 37% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 770 cevap paylaştı. Çok sevdiğim ve uzun zamandır aranmadığım herhangi biri tarafından 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Hayatım bugün yemekleri ben yapicam sen bir şey yapma 0 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 95% 1 yıl Trendyolda araba çekilişine katılmıştım kazandın bildirimi gelse fena olmazdı :D 0 0 Yorumla
58cesur24 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Artık bildirimlerede inanmıyorum dolandırıcılar her bildirimi gonderebiliyor artık🤣 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. güzel sevebileceğim bir işe kabul olduğuma dair bir mesaj :) 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ay kargoo bişey aldım mı hatırlamıyorum ama kargo jdmdksmkd 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 569 cevap paylaştı. Mesaj istemiyorum ama bildirim olarak sorunuza yorum yapıldı yeter. 0 0 Yorumla
sonfilozofm Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Para veya hâlâ beklediğim kişiden bildirim gelse galiba 😥 0 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Birisi mantı yemeye çağırırsa mutlu olurum🥟 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Hesabınıza para geldi💸 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 27,3b cevap paylaştı. Bu siteden bildirim gelirse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevmiş olduğum kişinin bana Instagram'dan istek attığı o muhteşem bildirim.
Aynen ya sorma ben de onu bekliyorum
Hayırlısı ile alırız inşallah
Size miras kaldı, yarın Taksim'deki dükkanın devir teslim işlemleri için falanca notere bekleniyorsunuz gibi bir şey beni harbi nirvanaya ulaştırır.
Hesabınıza 50.000.000 lira geldi.
Gerçi o zamanda bu neyin parası muhabbeti olacak 🤦🏽♂️
Çok sevdiğim ve uzun zamandır aranmadığım herhangi biri tarafından
Hayatım bugün yemekleri ben yapicam sen bir şey yapma
Trendyolda araba çekilişine katılmıştım kazandın bildirimi gelse fena olmazdı :D
Artık bildirimlerede inanmıyorum dolandırıcılar her bildirimi gonderebiliyor artık🤣
güzel sevebileceğim bir işe kabul olduğuma dair bir mesaj :)
Ay kargoo bişey aldım mı hatırlamıyorum ama kargo jdmdksmkd
Mesaj istemiyorum ama bildirim olarak sorunuza yorum yapıldı yeter.
Gelmiyor hayal kurdurtma.. kimsem yok senelerdir :')
Para veya hâlâ beklediğim kişiden bildirim gelse galiba 😥
Hesabına para geldi 😂
hesabınıza 💸💸💸yatmıstır
Hesabınıza para yatırıldı sjkdmd
Hasabınıza mangır vuku buldu
Kar tatili haberi gelse 🥲🥲
Birisi mantı yemeye çağırırsa mutlu olurum🥟
Hesabınıza para geldi💸
Hesabınıza para geldi ahshahs
Hesabınıza para yattı bildirimi 😂
Hesabina 💶 money geldi
Hesabınıza para geldi