Telefonumda bilinmeyen uygulama?

Arkadaşlar jeton bende yeni düştü. Şimdi son zamanlarda arkadaşım sık sık telefonumu alıyodu. Benim şarzım yok müzik dinlemek istiyorum filan diyip telefonumu alıyodu. Birlikte bir konu hakkında konuştuğumuz zaman telefonumu uçak moduna aldırıyodu. Neyse 1 haftatadır telefonumun bildirim gelen kısmında gri bir çizgi oluşuyodu. Baya sinir bozucuydu. Telefon virüsmü kaptı acaba dedim. Uygulamalara bi girdim bir tane uygulama var ama siyah. ismi filan yok. Kaldırdım hemen. Acaba arkadaşımın davranışları tesadüfmüydü ypksa başıma oyun mu oynanıyo? Telefonumu birimi takip ediyo. Lütfen yardımcı olun.(Uygulamayı sildikten sonra o garip çizgi gitti ). Bu arada arkadaşım bazen whatsapp eski mesajlarına kadar siliyodu. Onun exinin ismini whatsapp da sohbet ederken bir kere yazdım diye hemen sildirdi. Lütfen bana. fikir verin ben mi kafamda kuruyomm. Bunlar tesadüf mü? Birde birden kapalı olan hattını açtırdı gecenin bi vakti? Parası da yoktu yani olsada harçlık yapardı borcumu ertelerdi.. Bu beni sattı mi acaba birine. Helpp.

Telefonumda bilinmeyen uygulama?