İnternet & Teknoloji Sevgilimin telefonunda bu uygulama var, bu ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgilimin telefonunda bunları gördüm bu ne uygulamalari ve ne ise yariyor Sevgilimin telefonunda bu uygulama var, bu ne? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğeri instagrama benziyor ama bilemedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağ ol çünkü herkes tanisma uygulamasi dedi probleme cikarcaktim Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Azar ve instagram değil mi bunlar ya.. yoksa ben mi görmüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Azar Boyle degilki Yorumla Contibey +1 yıl Ben yanlış görmüşüm demek ki.. bana öyle geldi. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl soldaki azar galiba. sağdaki instagram zaten. azar flört etme görüntülü konuşma uygulaması bu arada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Azar Boyle değil simgesi ve instagram nasıl olur çünkü zaten gerçek Instagram simgesi var bu beyaz Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Net değil resimler biri Instagram gibi diğeride line mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bitmoji emoji oluşturuyorsun bununla tanışma sitesi falan degil. 0 0 Yorumla
godlilith Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sevgili yapma uygulaması değil mi azar diye uygulama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Azar Boyle değil Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Whatsap tarzı bir şey bu adını unuttum ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğeri instagrama benziyor ama bilemedim
Çok sağ ol çünkü herkes tanisma uygulamasi dedi probleme cikarcaktim
Azar ve instagram değil mi bunlar ya.. yoksa ben mi görmüyorum
Azar Boyle degilki
Ben yanlış görmüşüm demek ki.. bana öyle geldi.
soldaki azar galiba. sağdaki instagram zaten. azar flört etme görüntülü konuşma uygulaması bu arada
Azar Boyle değil simgesi ve instagram nasıl olur çünkü zaten gerçek Instagram simgesi var bu beyaz
Net değil resimler biri Instagram gibi diğeride line mi
bitmoji emoji oluşturuyorsun bununla tanışma sitesi falan degil.
Sevgili yapma uygulaması değil mi azar diye uygulama
Azar Boyle değil
Azar falan değil Bitmoji soldaki
Whatsap tarzı bir şey bu adını unuttum ya
Sohbet uygulaması
Arkadaşlık uygulamaları sanırım.