Razer Ürün Orijinalliği Sorgulama?

Herkese merhaba, trendyol üzerinden satıcısının da trendyol olduğu bir mouse beğendim ve satın aldım. Satın aldığım mouse Razer Cobra modeli. Mouse elime ulaştığında hissiyat açısından sanki orijinal değil gibi duruyordu. Mouse'u bilgisayara taktığımda yeniden başlatma istedi ve yeniden başlattığımda Razer Synapse kendiliğinden yüklenmedi (programfiles x86 klasörünün içine setup dosyası yüklemiş). Razer Synapse 3'ü manuel olarak yükledim ve mouse'u algıladı. Mouse dpi ayarını, tarama hızını ve rgb ayarlarını yapabiliyorum ayrıca razerid'ye mouse s/n kaydedebiliyorum. Beni şüpheye düşüren kısım kablo ve plastiğin hissiyatı. Mouse üzerindeki kullanılan plastik elimi terletmiyor ama tok bir hissiyatı da yok. Kablo kalitesi de beni çok tatmin etmedi bunun sebebi kablonun çok yumuşak olması, sanki mouse içindeki kabloların üzerine ana koruyucu kablo koyulmamış da sanki direkt üzerine paracord örgü geçirilmiş gibi. Arkadaşlarım yumuşak kablonun daha iyi olduğunu ve mouse'nin orijinal olduğunu söylediler ama 1. kalite replikaların gerçeğinden ayırt edilemediğini duydum. 1. kalite replika mouse razerid de kayıt ettirilebilir mi ve razer synapse mouse'u algılayıp ayar yapılmasına izin verir mi?

Razer Ürün Orijinalliği Sorgulama?