Herkese merhaba, trendyol üzerinden satıcısının da trendyol olduğu bir mouse beğendim ve satın aldım. Satın aldığım mouse Razer Cobra modeli. Mouse elime ulaştığında hissiyat açısından sanki orijinal değil gibi duruyordu. Mouse'u bilgisayara taktığımda yeniden başlatma istedi ve yeniden başlattığımda Razer Synapse kendiliğinden yüklenmedi (programfiles x86 klasörünün içine setup dosyası yüklemiş). Razer Synapse 3'ü manuel olarak yükledim ve mouse'u algıladı. Mouse dpi ayarını, tarama hızını ve rgb ayarlarını yapabiliyorum ayrıca razerid'ye mouse s/n kaydedebiliyorum. Beni şüpheye düşüren kısım kablo ve plastiğin hissiyatı. Mouse üzerindeki kullanılan plastik elimi terletmiyor ama tok bir hissiyatı da yok. Kablo kalitesi de beni çok tatmin etmedi bunun sebebi kablonun çok yumuşak olması, sanki mouse içindeki kabloların üzerine ana koruyucu kablo koyulmamış da sanki direkt üzerine paracord örgü geçirilmiş gibi. Arkadaşlarım yumuşak kablonun daha iyi olduğunu ve mouse'nin orijinal olduğunu söylediler ama 1. kalite replikaların gerçeğinden ayırt edilemediğini duydum. 1. kalite replika mouse razerid de kayıt ettirilebilir mi ve razer synapse mouse'u algılayıp ayar yapılmasına izin verir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Razer'ın kabloları kumaştır. Sahte ürünü yok diye biliyorum ben o markanın ama. Fiyatına bakmak lazım diğer mağazalarda ne kadar.
Ben satın aldığımda efsane Kasım indirimindeydi. 600 TL ye almıştım teknosa, vatan ve media markt' ta 890 TL'ydi.
Garanti belgesi var mı? Baktın mı kutusu aynı mı nasıl? Premium bir hava verdi mi?
Garanti belgesi kutudan çıktı faturayı, trendyol e-posta olarak göndermiş.
Sahte değildir, sanmam. Kablosu kumaş gibi di mi?
Kablosu kumaş ama steelseries deki siyah kalın kablo yokmuş gibi bir hissiyatı var. Örneğin mouse da dört kablo görev yapıyor (beyaz-mavi-kırmızı-siyah) bunlar ince kablolar bu kabloları içine alan siyah kalın kablo yok gibi. Yani bu dört ince kablo direkt kumaş kablonun içinde gibi bi hissiyatı var.
Fiyatına göre kablo verir. Razer'ın sanmıyorum sahtesi olacağını çünkü üretmesi zor.
Anladım, çok teşekkür ederim.
Güle güle kullan. Bir daha teknoloji mağazalarından al, için rahat etsin derim.
Normalde bu tarz ürünleri mağazadan alırım ama mağazada bulamadığım için internetten sipariş ettim. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Vatan Bilgisayar, D&R, Media Mrkt falan olurdu halbuki.
Üniversiteden dolayı farklı bir şehirdeyim. Büyük bir şehir olmadığı için bulması zor oluyor, bulunca da fazla bi seçenek ve çeşit olmuyor geriye sadece internet kalıyor :(
Tamam netten al ama öyle Trendyol gibi yerlerden alma bunları. Git Vatan'dan internet sitesi var, ordan sipariş ver yani.
Hiç aklıma gelmedi öneri için teşekkür ederim. Bundan sonraki alışverişlerde o siteleri kullanırım.
İçin rahat olsun, sahte değildir. Replika bile yapması zor. Synapse tanıdıysa sıkıntı yok.
sitesinde ürün kayıt yerine seri numarasını gir. doğruysa zaten garantisi başlıyor.
Sitesine mouse seri no ile kaydettim. Merak ettiğim diğer konu replika ürünler siteye eklenebiliyor mu veya razer synapse destekliyor mu? Bir forum sitesinde orijinalden ayrılamadığını ve sızdırılan seri no-ları ile sisteme kayıt ettirildiğini okudum.
orijinal olmayan ürünü kayıt ettiremiyorsun, ürünün replikasını satın aldığını düşünmüyorum. satıcı ve satıcının distribütörlüğü varsa sorun yoktur.
Kutu üzerinde Bilcom Güvencesi stickeri var. Satıcısı Trendyol ve resmi distribütör garantili yazdığı için almıştım. Sanırım bu bütçeye göre normal.
hayırlı olsun, umarım severek kullanırsınız.
Çok teşekkür ederim. :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!