Kızlar bir marka var lazer epilasyon fiyatı da müthiş ama tek tük de olsa olumsuz yorum var var mı tavsiyeniz
2 ay
Kızlar bir marka var lazer epilasyon fiyatı da müthiş ama tek tük de olsa olumsuz yorum var var mı tavsiyeniz
Cevap
0Cevap
Philips mükemmel
Çok tuzlu ya 🫰
Kiwi alabilirsin
İyimidir sence
İyi bence
Pirantech çok övüyorlar bime gelmiş
Harbiden kişi yakıyormu yorumları berbattu
Bimin ürünleri pek iyi değil bence ya
Trendyoldan baktım fiyatı 2 katı canım 😢
Ben kafama göre seçtim
Memnunmuusun
Ev için mi diyorsun
Hayır ne evi kıl problemi için lazer epilasyon diyorum
Tamam evde yapmak için de aliniyor…🙄🤦♀️
Evet tabi canım
ee sorun ne o zaman ne kiziyon
Kız ne kızması😂
ne bilim basta ne evi falan dedim bu asabi heralde dusundum jdfh
Yok canım aşk olsun yazı dilinde anlaşılmıyor 😘
evet sanirim biraz oyle oldu balim. Bende ev tipi IPL var onlari mi diyon diye dusunmustum de ilkin
Evet ya sendeki tüyleri yakıyormu çıkma olasılığı nedir tüylerin
Uyutuyor
Hım jiletleme yaptıktan sonra kullanıyorsun dimi
Evet üstüne. Sende kararma mı var
Az biraz koltuk altımda çıktı oda ağda yanığı kararması 😂
Ağda yanığı kararması ne kız yeni tür mü ahshshsh
Evet ya vardı şu an daha az neyseki bu lazeri de alabilirsem kullanıcam etji ediyormuş
Hiç bir şey anlamadım desem😂😂
Haha deli kız kararma şu an normal şu cihazı da alabilirsem iyi olacak inş belki açılma yapar lazer ışınları etki ediyormuş kararmaya 😅❤️
Valla öyle diyen de var demeyen de herkes farklı diyor bence hiç biriyle alakası yok biraz şans ve genetik işi sanki ajshs tabi şimdi sendeki kararmaları görmedim bilmiyorum bir şey de demeyeyim de şimdi ona göre belki bir şeyler düşünülürdü😅al al ya iyi oluyor gerçekten elinin altında istediğinde yaparsın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💖
Lazer epilasyonda marka kadar önemli olan şey, işlemi yapan yer ve uzman. Fiyat cazip diye direkt atlama. Ciddi olumsuz yorumlar “yanık, leke, iz, hijyen sorunu, para iadesi sıkıntısı” gibiyse dikkat et.
Mutlaka ücretsiz ön görüşme iste, cilt ve kıl yapına uygun cihaz kullandıklarından emin ol, sözleşmeyi oku, seans sayısı ve ek ücretleri sor. Mümkünse giden biriyle birebir konuş. Fiyat güzel diye risk alma güzelliğim, bedenin her şeyinden değerli 💆♀️✨