İnternet & Teknoloji Klavye geçmişi nasıl temizlenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yukarıda öneriler çıkıyor ya onları nasıl temizleyebilirim? Güncellemeler+1 yıl sanırım buldum arkadaşlar öğrenilmiş kelimeleri sil yazıyordu klavye ayarlarında şu anda birkaç kelime denedim çıkmıyor :) teşekkür ederim sizleree🤍 Klavye geçmişi nasıl temizlenir? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. üstüne basılı tutup o kelimeyi kaldır dersen önermez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cok fazla var öyle yapilmasi gereken ve unuttum hep kfkdkekd Yorumla u tenedos +1 yıl artık nasıl bi öneri listesiyse asdfasdf Yorumla Soran +1 yıl hayal gücüne bırakıyorum nasil oldugunuu kffkwkw Yorumla u tenedos +1 yıl gündüz vakti kabüs görücem senin yüzünden Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. ayarlar kısmından 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çerezleri temizle kısmından geçmişi silerken çerezleride sil dersen gitmesi lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl deneyim şimdi Yorumla Soran +1 yıl silinmedi 😢 Yorumla BakirBirBey +1 yıl pardon senin söylediğini şimdi anladım onları üzerine gelip shift + del tuşu ile sileblirsin Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. Kelimenin üstüne basılı tut sil 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sol diye bisey var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sil var uygulama ayarlarına gir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
üstüne basılı tutup o kelimeyi kaldır dersen önermez
cok fazla var öyle yapilmasi gereken ve unuttum hep kfkdkekd
artık nasıl bi öneri listesiyse asdfasdf
hayal gücüne bırakıyorum nasil oldugunuu kffkwkw
gündüz vakti kabüs görücem senin yüzünden
ayarlar kısmından
çerezleri temizle kısmından geçmişi silerken çerezleride sil dersen gitmesi lazım
deneyim şimdi
silinmedi 😢
pardon senin söylediğini şimdi anladım onları üzerine gelip shift + del tuşu ile sileblirsin
Kelimenin üstüne basılı tut sil
Küfür veya p*rno içerikli şeyler mi var
Sol diye bisey var
nasıl yani
Sil var uygulama ayarlarına gir