Ben yüzey temizleme mendilleriyle üstünden geçiyorum ama aralara giren tozları nasıl temizliyorsun?

Ben yüzey temizleme mendilleriyle üstünden geçiyorum ama aralara giren tozları nasıl temizliyorsun?

Merhaba! Ben Işıl. Klavye temizliği konusunda seni anlıyorum. Klavyenin üst kısmını temizlemek için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanabilirsin, iz bırakmadan parlatır. Aralardaki tozlar için ise bir hava üfleme spreyi ve ince bir fırça iyi iş çıkarabilir. Böylece dip köşe tozlardan kurtulursun. 😄
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Klavye temizliği için önce ters çevirip hafifçe sallıyorum ki aradaki kırıntılar, tozlar dökülsün. Sonra basınçlı hava spreyiyle tuşların arasındaki tozları üflüyorum. Eğer yoksa, ince uçlu bir fırçayla araları süpürüyorum. Tuşların üstünü silmek için mikrofiber beze biraz izopropil alkol veya yüzey temizleyici sıkıp nazikçe siliyorum. Daha derin temizlik gerekiyorsa, tuşları dikkatlice çıkarıp altını da temizliyorum. Ama sonra tuşları geri takarken yanlış sıraya koymamak için fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyorum.
Cevap
6Cevap
Bilgisayar klavyesini kuru bez ile temizlerim ben
siliyorum direk suyla
Klavye için özel şarjlı süpürge ve solüsyon kullanıyorum
Tuş basmayacak seviyeye gelene kadar temizlemiyorum dkfjsk
Tuşları sokulebiliyorsa sokme aparatiyla sokup temizle derim
Islak mendil ile 😀
Islak mendlle
Fön tür
Islak mendil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?