Telefonum
Iphone. Ama izlendiyimi dusunuyorym. Bunu nasil anlaya bilirim? Yani Yanisima gibi izlendiyimi dusunuyorum. Kamera filan telefonumun icinde gezerken karsi taraf herseyi gore biliyor menasind diyorum. Bunu nasil anlarim?
Iphone. Ama izlendiyimi dusunuyorym. Bunu nasil anlaya bilirim? Yani Yanisima gibi izlendiyimi dusunuyorum. Kamera filan telefonumun icinde gezerken karsi taraf herseyi gore biliyor menasind diyorum. Bunu nasil anlarim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkçe çığlık atarak ağlıyor şu an...
Sen dua et senin turkcenen yazdim
Seni kim niye dinlesin ya :)
Seni izliyorlar zaten
Lan sidikli
Seni kim, neden izlesin
Ne kadar asagliksin
İPhone için bu zor
Misal biri bana link gonderdi. Safari, Instagram ve s. Bu linke giris etdim normal gonderdiyi seyler aciyor. Ama dusundum belkide ne bileyim icinde ole yukleme var ki izleniyorum
İzlediğini düşündüren şey ne mesela.
Misal bir arkadas vardi bununda enistesi oyle seyler yapa biliyordu. Zaten linklere giren biri deyilimde. Ama iste Bir iki defe instagram ve s gelen linklere girdim. ZTen gonderdiyi seyler aciliyordu bunda sorun yok ama iste. Birde birsey oluyor du Iste goruntulu de yesil isik yaniyor seslide sari. Ama wp goruntulu konustukdaj sonra ya da iste sesli konustukdan sonda o yesil isik durmadan yanmisdi yarim saat boyunca
Çok maceracı birisi olduk maşallah
Ahahahahahahah cok panikliyim diyelim
Kesin kom pesinde ha anlamak için bi rast gele numara cevir gizliden ara 15 gr patlican hazır servise çıksın mi de eğer polisler seni yakalarsa izleniyon demektir 😘🤣🤣🤣🤣
Kom ne ki?
Kaçakçılık organize mali suç büro amirliği 🤣
Ahahahhaha Yok be
Dediğimi yap yap macera aksiyon yaşarsın özel timler gelip alir belki seni 🤣🤣
Ahhaahah almayim ben:D
Kiz maynak eline firsat geçti belki bekar biri içinden aşık olur sana