Arkadaşlar eşimin chrome gizli sekmede neler çevirdiğini nasıl öğrenicem?

Arkadaşlar merhaba normalde çalışmıyorum her akşam evdeyim eşim işten geldiğinde evde olurum. dün nerdeyse ilk defa benim işim vardı geç geldim eve. eşim benden 3-4 saat önceden evdeydi. telefonda konuştuk biraz karı koca muhabbeti geçti aramızda eşim enerji içeceği felan aldım sana hazırlanıcam gelince görüşelim dedi gülüştük felan klasik cilveleşme anlarsınız işte. aradan 1 saat sonra ben eşimi aradım bir gariplik var gibi geldi televizyon sesi yoktu benle konuşurken bianda yükseldi ses film açık felan dedi biraz sezdim ama üstelemedim. 2 saat sonrada eve geldim gelirkende aradım eve girdiğimde eşim koltukta biraz kasıldı gömlek felan giymiş sana hazırlandım dedi ( böyle şeyler oluyor aramızda ilk değil şaşırmadım ) ama telefon yeni bırakılmış gibi elinden ters çevriliydi. sonra hemen peşimden geldi yanaşmaya çalıştı ama bi acelecilik gözlerinde bir telaş hissettim. bende acele etme yeni geldim felan dedim ama şaka amaçlı oyaladım ağzı sarımsak kokuyordu 2 kere ağzın kokuyor be ne yedin felan dedim şakalaştım oda başta gülüyordu sonra bianda gitti eşofmanını giydi bana küstü tamam istemiyorum hevesim kaçtı dedi. baya bi saçmalama dedim yanaşmaya çalıştım yok geçti artık hevesim kaçtı dedi istemedi bildiğiniz kadım gibi tribe girdi ağzın kokmuş şakalaştm diye güya. ama ben geldiğimde bir gariplik sezmiştim zaten algılar açık. eşim uyuduktan sonra telefonda uygulama geçmişlerinin saatlerine baktım. ben dışardaykenki o 3 saatin 2 saatinde chrome gizli sekmedeymiş tamamen hatta ben aradığımda o film sesi geldi bianda demiştim o saatlerde televizyon felan değil tamamen gizli sekmedeymiş. geçmişide maalesef göremiyorum ama o geldiğimdeki telaş ve bana yanaşmasından anlamıştım. meraktan ölecem ilk defa akşam geç geldim eşim 2 saat gizli sekmede ne yaptı ben yokken. ne izlediğini tahmin ediyorum ama bilmiyorum ben gelicem zaten anlaştık birlikte olcaz diye niye ihtiyaç duysun. canlı sohbet felan mu yaptı birileriyle karşılıklı aklıma bunlarda geliyor. Geçmişte böyle şeyler izlediğini yine böyle tahmin ediyordum ama en fazla 20 dakka gizli sekme kullanıyordu şimdi 2 saat ben gelmeden ne uyapıyordu. yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar eşimin chrome gizli sekmede neler çevirdiğini nasıl öğrenicem?