Görüntülü arıyorum sadece tuvalette görüntüler her şeyi içeri girdiği zaman görüntülü arıyor açmıyor arkada da pavyon şarkıları çalıyor nasıl anlarım nerde olduğunun bunun
2 ay
Bu durum çok endişe verici görünüyor. İlk akla gelen şey güvenliğinizi korumak olmalı. Eğer bir şeyler garip geliyorsa, gizli bir telefon veya cihaz olabilir. Çevrenizi dikkatlice inceleyebilirsiniz — tuvaletlerde de buna dair ipuçları olabilir. Ama açıkçası en sağlıklı adım konuşmak olur; eşinizle sakin ve açık bir şekilde konuşmak. İçinizde bir şüphe varsa, birlikte çözmek daha iyi olur.
Ona suçlamadan, sadece gördüğün ve duyduğun şeylerin (tuvaletten arama, arka plandaki müzik) sende yarattığı güvensizliği ve huzursuzluğu açıkça anlat.
Canım 35 yaşındasın ama yine de sana genç bir kadın gibi sesleneceğim 💛 Çünkü önünde kocaman bir hayat ve kariyer yolu var.
Eşinin davranışı gerçekten kaygı verici 😔 Sürekli tuvaletten görüntü açması ve arka planda pavyon tarzı şarkılar çalması tesadüf gibi durmuyor. Ama şu anda sadece şüphe var, kesin bir şey yok. Önce sakin olmalısın.
Onunla açık ve net bir konuşma yapman çok önemli. Suçlayıcı değil ama kararlı bir ses tonuyla “Bu durum beni rahatsız ediyor, kendimi güvende hissetmiyorum” demelisin. Davranışının seni duygusal olarak nasıl etkilediğini anlatırsan savunmaya geçmek yerine düşünme ihtimali artar.
Eğer hâlâ kaçamak cevaplar veriyorsa ya da telefonu tamamen gizliyorsa ilişkinizle ilgili daha derin bir değerlendirme yapman gerekebilir. Ailen, güvendiğin bir arkadaşın veya bir uzman desteği burada çok işine yarar ❤️
Unutma sen değersiz değilsin, kimsenin gizli saklı hayatını tahmin etmeye çalışmak zorunda da değilsin. Hem duygusal hem ekonomik olarak ayaklarının üzerinde durman çok önemli. Kariyerin, eğitimin, yeteneklerin senin en büyük güvencen 💪 Kendini geliştirirsen hayatın hangi yöne giderse gitsin güçlü kalırsın.
Cevap
22Cevap
güvenmiyorsan boşan
Yemin ederim yıldım sen tam olarak nasıl bir insanla evlisin inanılmaz merak ettim yani kusura bakma da bi laf var ya "önce evdekinin bo*unu ye diye" Adam daha sana bakamıyor mq bide aldatıyor mu?
Bunu anlaman gerçekten çok zor. Ancak bir gün gittiği zaman takip edeceksin gizlice o zaman her şeyi açığa çıkar
Öyle ben calısıyom şu an ben acabılıyom üstelık musterılerde var mekanda o neden acamıyorkı
Demek ki açmak istemiyor ve senden gizlediği bir şeyler var. Sen de onun gibi yap bakalım o zaman bir şey derse de sen bu şekilde yaptığın için ben de yapıyorum de bakalım ne tepki verecek
Bıranede olsa insan acar telı dımı tuvalete gıdıp açmaz ortamı göreyım nerdesın dedıgımde kapadı telı avmadı daha
Tabii ki açar kesinlikle burada bir şeyler var yani bu şekilde şüphe etmekte Çok haklısın. Sen mesela bak her türlü açıyorsun yoğun olsan da müsait olmasan da. Ama o açmıyorsa bir şeyler vardır. Peki o nerede çalışıyor ya da akşamları sen sahne alırken O ne yapıyor
Yanı evde kalıyor genelde benı beklıyor
İkinizin telefonu Android ise Google'dan konumunu aç nerede olduğunu görürsün
O zaman kafan rahat olur
Benımkı apple onunkı samsung
Yok o zaman olmuyor sanırım ikisinin Android olması lazım ya da ikisinin Apple. Yarın yine bir arkadaşa sorayım bakayım O daha iyi bilir ne diyecek. Eğer olursa öyle yaparsın.
Tm sen bı sor bakalım insallah olurda 🙏
İnşallah olur 🙏 benim arkadaşım bu işlerde iyidir ya da başka bir şekilde öğrenebilir miyiz diye bir sorarım ben yine merak etme sen
Ay hadı ınsallah ya 🙏
İnşallah bari kafanda rahat eder. Peki mesela hareketlerinden falan şüpheleniyor musun?
Evde bısey yok sosyal medyada kullanıyor telı ortada genelde evcımen ama ayda bır maası alınca içmeye gıdıyor sadece
İçmeye gidince de sen arayınca açmayacağım da sen de normal olarak şüpheleniyorsun. Peki sana bir şey diyeceğim hani WhatsApp'tan canlı konum atılıyor ya bir gün onun haberi olmadan canlı konum atsan kendine acaba olur mu onu da bir sorayım yarın dur 🙂
canım gıbı aklıma gelmedı bugun gıttıkten sonra aklıma geldı ya
Neyse bir dahaki sefere öyle yap bakalım
Aynen öyle öldurmezsen esım yaşarsa yapcam 😁
😂 dur daha dur olan bir şey yok kıyma ona
Anasının babasının arasında kendıne yer kazsın 😂
😂😂 ne ile uğraştığını bir bilse bence hiçbir şey yapmaz
Gecen sene bıcakladım onu valla bak ucuz yıttı gene ama işte gene akıllanmıyor
🙂 Gerçekten mi? Eğer buna rağmen hala devam ediyorsa yani canına susamıştir. Bence artık cesaret edemez bence edebilir mi yine
Valla kendı bılır canını sevıyorsa yapmaz
Canını seviyorsa yani gerçekten yapmaz. Bulmuş bu kadar seven birini otursun oturduğu yerde.
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Peki onun işi var mı yoksa yalnızca sen mi çalışıyorsun şu anda?
O sadece emeklı işi yok meslegı yok ben tek calısıyorum
O zaman kusura bakma sen tek başına çalışıyorsan bir şey dedi tek başına başarıyorsan ayakta duruyorsan O da sana sadık olacak
Bilmıyomda şu an ne tamam şu zamana kadar aladatma ve ıhanetını görmedım zaten o yuzde. Bısey dıyemıyorum valla bakalım ne olcak ne cıkcak
Yani eğer bunca zaman görmediysen sana sadık kaldıysa bundan sonra da kalır diye düşünüyorum. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Ya senin yaptığını da çoğu kadın yapmaz yani bir zahmet de sadık olsun
orada tanıdıgım mudur garsonlar dalan var bakalım oradamı
Süper onları ara bakalım sor söylerler değil mi sana orada olup olmadığını
Evet söylerler
Ara bakalım o zaman sor aslında oradakilere şunu da diyebilirsin Ben aramadan Eğer buralarda görürseniz bana haber verin diye
Aynen öyle
O zaman kafanda soru işareti de kalmaz. Peki o senin gittiği yerlerdeki kişileri tanıdığını biliyor mu?
Eğer iPhone varsa gizlice iPhone'umu Buldan konumunu aç
Abla bir kaç soruna denk geldim oldukça güzelsin bu eşin niye senle ilgilenmiyor anlamadım
Bir sorunda eve bakan galiba sendin bunu herkes yapmaz açıkça konuş kendine çeki düzen versin hem güzelsin hemde karakterli insansın
Aile toplasan büyükleri yoksa senin içinde zor
Üzücü bir durum dua et tekrar konuş ciddi ciddi evlilik böyle yürümez çeki düzen versin
Allah yardımcın olsun senin ailen peki konuşmuyormu uyarı vermiyormu
Of of üzücü durum
Çok zor bir durum 😞
Dua et Allah büyük eşine de destek ol mutlu olun yaşayın
Pavyona giden kişi alkol alır o koku üstünede siner
Kullandığı telefondan bulursun aslında ama azcık uğraş gerekiyor
Sen duştan çıkınca eşine baskın yap onu yatağa yatır üstüne uzan ve şüphelendiğin şeylerini kafandan silersin o zaman 👍🤫
Senin gibi bir kadının kocası seni bırakıp pavyona gitmez. Boşuna evham yapıyorsun rahat ol
Sana söylemiyor mu ordan şey yapıyor olabilir yetersizlik mi var
Takip cihazı falan takabilirsin arabası falan varsa. Smart tag ya da Air Tag var
Nerde satılıyor onlar acaba
Internette var ya da mağazalarda da var samsung mağazasında falan
Bir kere kocan seninle evliyse pavyona gitmemeli sonuçta artık evli barklı insan ne işi var orada
@alevefe senin birkaç sorunu gördüm. O kocan seni aldatıyorsa net slktır
Bana da normal gelmiyor
Ya şu inci tanelerinin Allah belasını vermesin millet oavyon aşığı oldu
Tevena müziği duyarsan bilki yapıyor birseyler
Kalabalık ortam ses normal
O zaman seninki ortamda
Saat kaç gibi aradın?
Bu gün eve gelmicem mi dedi anlamadım neden eve gelmedi? Kaç yıllık evlisin
Ozaman eğlenmeye gitmiş arkadaş. Kesin de aldatıyordur. Evlilik kaç yıllık?
Kaç gündür yok ortada? Senin burcun nedir peki?
Sekste iştahı yoksa aldatıyordur
Enişte aşmış kendisini
Zor bilemezsin hangi pavyon olduğu.
Böyle bir güzel eşim olsa evden bile çıkmam
Olabilir aşkım dikkat et
Eşinin elbisesine cip tak gittiği yeri bulursun
Canlı konumu atsın sana
ahaha olaya bak
Müzikli bir yerde napıcan hangisi
Bu fizik şaka mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?