Hikayelerime bakan çok kadın var ama hiçbiriyle de bir bağım yok. Neden bakıyor olabilirler?
Hikayelerimde sözler falan paylaşıyorum ama benim hikayelerim kaliteli diye değil, başka erkeklerin de hikayelerine baktıklarını biliyorum. Bunu neden yaparlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başka erkeklerin de hikayeleri kalitelidir. Bir sen misin Dostoyevski.
Bir benim demiyorum da bunu neden yaparsın ki? Sonuçta konuşmuyorsun ve irtibatın yok.
Siz erkekler hikayenize bakılmasını çok abartıyorsunuz. Sanki evlilik teklifi almış gibi davranıyorsunuz.
Yok hayır. Ben reddedilmeye alışık biriyim, herkes herkesi sevecek diye bir şey yok. Ben de herkesi sevemem. Kadının en özgürce düşüncesi.
Ama ben mesela bana yazmayan etmeyen kızın ne yaptığını merak etmem hikayelerine falan bakmayı keserim. Ama kızlarda neden böyle bir şey yok diye merak ettim
Kadın erkek farkı.
Bence kızlar şunun için bakıyor, birçok erkeginkine bakıyorlar ki birgün parayı, cevreyi bulursa yazayim buna diye.
Yani yedekte tutmaya çalışıyorlar, yazmiyorlar da ama ben buradayım mesajı veriyorlar erkeklere. Herkese mavi boncuk hesabı
Kadınlar elbette yedekte bir sürü erkek tutar ama bunu hikayeye bakmakla bir bağlantısı var mı bilmiyorum.
Yedekteki erkekler içinden en paralı olan bir de karakteri iyiyse baba olma potansiyeli varsa kız onun olur sanırım.