Şimdi benim sevgilim var ama ailem bilmiyor ben yanlışıkla SMS paketini aşmışim normalde hiç SMS kullanmam ailem de bunu biliyor fatura fazla gelince sorgularlarsa napicam ne diyebilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalan söyleme. Sevgilimle mesajlastim de doğruyu söyle , inanmazlar zaten 😂
Arkadaşınla konuştuğunu söyle veya onlardan önce kendin ödeme yoluna gidebilirsin
Aştım diyeceksin yani başka yolu varsada yalana gerek yok basit şeyler için
Aileden çekindiğiniz tek sıkıntı sevgili mi , paket aşımı mı? Korktuğunuz sadece paraysa kolayca halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Yaptıklarınız doğruysa aileden neden saklarsınız anlamış değilim. Ailenizle paylaşıp yanlışlar içine girmeyin derim.
Bir arkadaşınla internet paketi olmadığı için SMS ten mesajlaştığını söyle fark etmeden aştığını dile getir.
Konuşmaları göstermemi isterler:( sildim desem de inanmazlar
Yakın bi arkadaşınla anlaş ve herhangi bir muhabbetin ortasından başlatın konuşmayı, smsten konuşun. Zaten aşmışsın biraz daha aşsan bir şey olmaz. Göster derlerse de onları gösterirsin. Eski mesajları silmiştim vs uydur birşeyler ben olsam öyle yapardım. inanmazlarsa biraz kızlarlar sen de bir daha olmayacak gibi cümleler kurarsın konu kapanır gider. D
Sen kaç yaşındasın ki
On beş
bence bir kız arkadaşınla anlaş ve onunla yakıştığını fark etmediğini falan söyle
Nasi yani
SMS hakkım bitmiş fark etmemişim misal merveyle yazmıştık ailevi problemleri vardı falan de
Mesajları göstermemi isterler ya da neden internetten konuşmadın tarzı şeyler söylerler:(
annene sevgilin olduğunu söyle başka çaresi yok :/
Ama bunun sonu pek iyi olmaz yine de teşekkürler 🙃
Bence internetten konuşun artık
yalan söylersen ortaya çıkarsa mahcup olursun dokumanini çıkarsalar falan bari en azından mesajları sil doküman falan alırlarsa sevgilin için arkadaşım ders çalışıyoruz falan de ah bu anneler ya
Teşekkürler 🙃
Bir kız arkadaşımla SMS attım değ
Korkunun ecele faydası yok açıkça söyle
Sen ödesen gizlice faturayı
Onu nasıl yapabilirim ki
İnternetten öde paran var mı
ailesi kim ödedi der :/ ve yine ödenilen tutari görürler
Evet öyle olur maalesef
@hayalsizhayalperest_ ailesi fark etmez bu ay gelmedi der oradan gider otomatijdeyse ya da azsa ben ödeyeyim desin üzerine para koysun kendi ödesin ya da para yoksa destek çıkalım
Bu ay gelmedi desem inanmazlar çok sorguluyirlar maalesef
Çok aşırı mı aştın peki
Yani 250 SMS var ben 256 tane kullanmışım ama asım olarak gözüktüğü için ücret yansıyor
Bir şey olmaz çok para almazlar bence
Bilmiyorum dersin vergi eklenmiştir belki de
Para sorun değil aslında ama sorgularlar neden fazla geldi diye SMS aşımı gözüktüğü için sorun olur
Bilmiyorum de ama aşımı olduğuna bakmadan görmezler
Arandığı zaman söyleniyor maalesef
Ya daha mesajlaşma farkında değişim dersin
Denerim teşekkürler
Fal baktırdım anne affet