Evden kaçtıktan sonra aileme mesaj çekmelimiyim?

Merhabalar 22 yaşındayım ve artık kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilmiyorum. Annem babam ayrılar babamdan kaçıp anneme geldim 7 senedir annem ve dayımla birlikte yaşıyorum. ikisi bir olup üzerime çok geliyor ve ben bunalım geçiriyorum. Annem ne yapsam beğenmiyor en ufak tartışmada bile bana hakaretler yağdırıyor 22 yaşında olmama rağmen çok dayak yiyorum fiziksel. Ayrıca psikolojik baskıda fazlasıyla oluyor. Kuzenimde bizimle birlikte yaşıyordu. Hayatına birini aldı diye çok baskıda bulundular kuzenim kaçıp kendini kurtardı. Benimde hayatımda biri var böyle olaylar yaşanmadan evvel bana birlikte yaşayalım 1 sene sonrada evleniriz diye teklifte bulundu. Olaylar gelişince teklifini kabul ettim. Gitmeyi çok istiyorum ama bi yandan kafam burada kalıyor çünkü annemin ne yapacağı belli olmuyor. annemle birlik olup annemin ameliyata gireceğini söylüyor dayım yani yalan söylüyor inanmıyorum pek. (zaten ne doğru söylediler ki) eşyalarımı topladım yarın ise kargoya vereceğim bu ayın 15ine bilet aldım gidicem. Fakat yoldayken aileme mesaj çekip çekmemekle kararsız kaldım. çünkü aileme kuzenimle birlikte kalacağımı söyledim. kuzenimin tepesine üşüştüler dayım benden sürekli kuzenimin yeni numarasını istiyor bende vermiyorum. yolda giderken doğruyu söylemelimiyim?
Evden kaçtıktan sonra aileme mesaj çekmelimiyim?