Not. Aman aman umrumda değil merakımdan. Hasetlikten yazmamazlık yapmayın.
Evde bazen titreşimli telefon çalma sesi duyuyorum yerini bulamıyorum.
Not. Aman aman umrumda değil merakımdan. Hasetlikten yazmamazlık yapmayın.
Evde bazen titreşimli telefon çalma sesi duyuyorum yerini bulamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kamera veya ses kayıt cihazı tespiti için kullanılan cihazlar genellikle "frekans tarama dedektörleri" olarak adlandırılır. Bu cihazlar, çevredeki elektronik sinyalleri taramak ve özellikle gizli kamera veya ses kayıt cihazlarını tespit etmek için kullanılır.
Öne çıkan bazı markalar şunlardır:
1. **SpyFinder Pro:** Gelişmiş bir kamera dedektörü olan SpyFinder Pro, görünmeyen kamera lenslerini tespit etmek için kullanılır. Taşınabilir ve kullanımı kolaydır.
2. **RF Signal Detector:** RF (Radyo Frekansı) sinyallerini taramak için tasarlanmış bir cihazdır. Bazı modeller, ses kayıt cihazlarını da tespit edebilir.
3. **KJB DD1206:** Bu dedektör, kablosuz kameraları, mikrofonları ve diğer radyo frekansı cihazları tespit etmek için kullanılır. Geniş bir frekans aralığını kapsar.
4. **Hidden Camera Detector:** Bu tür dedektörler genellikle taşınabilir ve kullanımı kolaydır. Geniş bir frekans aralığında tarama yapabilir ve gizli kameraları tespit edebilir.
Her markanın farklı özellikleri ve hassasiyet seviyeleri olabilir. Almayı düşündüğünüz cihazın incelemelerini okumak ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek önemlidir. Ayrıca, bu tür cihazları kullanmak yerel yasalara uygun olmalıdır.
Eve koyana yasayı hatırlat boş yapma!
Size bir şey demedim
Kim giriyorsa eve odaya takip et🤫