İnternet & Teknoloji Birini sevip unutamasanız sosyal medyadan arayıp bulur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Size yapılsa nasıl karşılarsınız? Bulurum Bulmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birini sevip unutamasanız sosyal medyadan arayıp bulur musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. ben zamana bırakırım kimseyi de aramam geri 0 0 Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Birini sevip unutamadıysam zaten mutlaka merak eder fake hesaptan takip etmeye çalışırdım sosyal medya hesabını bir şekilde bulurdum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adama psikopat gibi gözükür müyüm Yorumla simlibirfar +1 yıl Yoo hala onu seviyormuş ve ilgileniyormuş gibi görünürsün sadecee Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 2 yıl oldu 🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buldum da ne oldu sanki evlendi hayatını yaşıyor ben ise koca bir hiçliğin içinde debelenip duruyorum hafızamdan tamamiyle silinse de kurtulsam 0 0 Yorumla
TheExtuhe Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl şu an o dönemeçteyim. Ama baksam eskiler aklıma gelecek. Başka biriyle profil fotoğrafını görsem üzülücem vs vs. Gerek yok bensiz mutlu bende onsuz.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben onunla bir kere daha konuşmak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben zamana bırakırım kimseyi de aramam geri
Birini sevip unutamadıysam zaten mutlaka merak eder fake hesaptan takip etmeye çalışırdım sosyal medya hesabını bir şekilde bulurdum
Adama psikopat gibi gözükür müyüm
Yoo hala onu seviyormuş ve ilgileniyormuş gibi görünürsün sadecee
Teşekkür ederim 2 yıl oldu 🥲
Buldum da ne oldu sanki evlendi hayatını yaşıyor ben ise koca bir hiçliğin içinde debelenip duruyorum hafızamdan tamamiyle silinse de kurtulsam
şu an o dönemeçteyim. Ama baksam eskiler aklıma gelecek. Başka biriyle profil fotoğrafını görsem üzülücem vs vs. Gerek yok bensiz mutlu bende onsuz..
Ben onunla bir kere daha konuşmak istiyorum
Belki merak edip öylesine bakarım