Rootla mümkün diyenler var, ama benim telefonum da android 11, zor bu işler bende, eski telefon vardı android 8, onu da sattı
Bilenler yardımcı olsun ya kankiler
Rootla mümkün diyenler var, ama benim telefonum da android 11, zor bu işler bende, eski telefon vardı android 8, onu da sattı
Bilenler yardımcı olsun ya kankiler
Android 11 ise ne olmuş?
Android 9 ve sonrası için wifi kırmak pek mümkün deöil
Bunu kim söylediyse veya nereden duyduysan baya sallamış. Wifi şifresini kıran şey, Kali Linux'tur. Telefonuna root atıp Kali Linux emülatörü kurabiliyorsan her türlü şifreyi kırarsın. Kali'nin de Android versiyonlarıyla işi yok.
Gerçekten mi
Androidde yapılmaz diyosun
Emülatör dediğin şey, bir sistemin içerisinde başka sistem açmaya yarar. Arkada hala Android açık olacak, ama şifre kırma işlemini başka sistemde yapacaksın. Bilgisayarda bile Kali Linux kullanırken böyle yaparsın, farklı yöntemle yapamazsın.
Telefondan yapmak istiyorum
O zaman telefonunu rootla ve Kali Linux'un Android'e özel versiyonu olan NetHunter'ı kur.
https://www.kali.org/docs/nethunter/
Abi bişey daha sorayım, benim cihaz andorid 11. Hangi programla rootlayım, kingroot işe yaramadı.
Kigroot öleli çok oldu. Önce telefonuna custom recovery kuracaksın. O da TWRP'den başkası olmaz. Xiaomi kullanıyorsan OrangeFox olur. Custom recovery kurduktan sonra oradan Magisk kuracaksın. Magisk, telefonunu rootlanmamış gibi gösteren, ancak gerektiği zaman root'u açabilen bir uygulama. Zaten Kali de Magisk istiyor, Kingroot değil.
Ben samsung a20 kullanıyorum. Çok sağ ol abi
Rica
Cevap
2Cevap
Wps wpa tester uygulamasıyla kırılıyor ancak telefonun rootlu olması gerekiyor.
Telefona root atamıyorum
Programı vardı blacktrack mi ne, onu bul apk olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar