Arkadaşlar bizim evde internet var ve sınırsız. annemler bana kızdığında sürekli interneti kapattırmakla tehdit ediyor ama şu anlık şifreyi değiştirmekle yetiniyorlar. ben de play store dan wps connect indirdim gerçekten ise yarıyormuş arkadaşlarım söyledi. ama roof da indirmem gerekmiş ve roof olmadığı için program ben de çalışmıyor. google a yazdım aradım ama bulamadım hep farklı şeyler çıkıyor. Wifi şifre kırma nasıl yapılır bilenler bana anlatabilir mi? wifi şifre kırıcı nasıl indirebilirim yapan varsa linkini atabilir mi?
Cevabın nedir?
Öyle bir wifi şifre kırıcı program yok olsa da 2 günde anca kırarsın. O da ^*:& gibi simgeler yoksa. Değişik semboller varsa şifre kırmak çok daha zordur. Bunu başaran da kimseye bedava vermez zaten.
Wifi şifre kırma nasıl yapılır?
Bu işin tek yolu var, bilgisayarına kali linux işletim sistemini indirip kuracaksın. O senin işine yarar. Eğitimlerine bakıp şifresini kıracaksın en güzel yolu bu.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmg5Kd47sio
Bu videoda detaylı olarak anlatılmış. Sonra da telefonundan gireceksin.83 Yorumla
Soran+1 yılbunu denemedim. zor oldu ama telefondan yaptm saol :)
- +1 yıl
Bu sadece Wep şifreli olan modemler için geçerli gunumuzde bunu kullanan neredeyse yok artik Wpa/Wpa2 Kullaniliyor ve bruteforce ile kirilmasi oldukça zor ama basit bir yolu var maalesef burdan anlatamam bu arada telden kirmaya denemeyin kendinizi boşa uğraştirirsiniz :)
En İyi Cevaplar
+1 yılaircrack var ama windows ta çalışmaz linux üzerinde çalışan bir program ve grafik arayuzu yoktur kod istemiyle çalışır. wep şifrelerini 10 dk wpa şifrelerini de şifrenin zorluğuna göre yaklaşık 6-15 saate çözer :)
73 Yorumla- +1 yıl
Wordlist ne kadar sağlamsa o kadar hizli kirar 2 dk dede kirabilir 1 haftadada kirabilir 1 senedede kirabilir.(Wpa/Wpa2) için
- +1 yıl
@Tsubasaaaa bi dünya program adı var hangisi güvenilir anlamıyorum ki,
bknz bedavainternet.com.tr/wifi-sifre-kirma-programi/
+1 yılben kaç tane kırdım wifi şifre kırıcı dumpper programı ile tabi acık bulunan modemlerde işe yarayabilir wps acıgı gibi :) aksi taktirde cok emek harcarsın hack işleri bilgisayarı kullanmayan pek bensemez :)
70 Yorumla
Jumpstar ve dumper indir biz öğrenci evlerinde bu 2 programla kırıyoruz. Ama PC de çalışır leptopta.
57 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler peki telefon için bildiginiz var mı?
Soran+1 yılçok saol ya telefon için de buldum az önce :D
Soran+1 yılroof değilmiş ya rootmuş. google playden wifi wpa wps programını indir sonra root nasıl olunur araştır ve ol. tekrar google playden busy box programını indir oluyo
Var Ama bilgisayarda oluyodu
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
160Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık adama gadasi istesene
00 Yorumla Ciddi bir bilgi birikimi ve yazılım bilgisi gerektiriyor. Basit birkaç adımla kırılabilir şifreler yok artık. Hem donanım bilgisi de gerekiyor. Hem yeni cihazların kendi ağını koruma özelliği mevcut. Ayrıca yüklü güvenlik yazılımları da bunu imkansız kılıyor. 🤔
21 YorumlaTelefonlardaki işlemci o kadar gelişmiş tahmin yürütme yeteneği yok yani kıramaz. Oradaki yorumların %95'i sahte. Kırması için bilgisayar kadar güçlü bir işlemci lazım. Telefonun garantisi devam ediyorsa root kesinlikle yapmayın. Çünkü rootlamak demek telefonunuza her türlü yetkiyi vermek bu da virüslere davetiye çıkarmaktır. Wifi şifresini kesin kırmak için bilgisayar lazım.
41 Yorumla
Soran+1 yılroot yaptım garantisi bitmişti :)
+1 yılsana yalan yanlış bilgi vermicem wifi şifre kırabilmen için backtrack 5 işletim sistemini pcne kurman gerek bunu tek basına yapamassın kurdun diyelim bilgisayarının ağ dinleme özelliği olması lazım yani yapamassın tek basına
ve kimseye inanıpda program indirme würüs programı dolu hep22 Yorumla
Soran+1 yılpc için değil, telefon için sormuştum ve yaptım :) teşekkürler
- +1 yıl
Nasıl yaptiysan bana da anlatır mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılşireye bağlı o durum :D programlar var şifre deniyor sürekli. 11111 deniyor 111112 deniyor 1111122 deniyor falan sırayla şifre kombinasyonu deniyor program.
Eğer şifren kolaysa kırıyor zor ise kıramıyor :D
Mesela benim wifi şifrem. harf/ noktalama / sayı /harf/noktalama / sayı diye gidiyor 16 haneli :D Haliyle kırılması baya zor :D13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim 😂baya değişikmiş şifreniz
Cevap sahibi+1 yılböyle yazınca kolay gibi geliyor ama biri kırmaya kalktığı zaman kırması imkansız :D
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
yok kanka bunlara bakma bir program var 20-30mb intewrnette var ben bizzat denedim kırdımda juump gibi bir şeydi ismini unuttum baya 5dk kırıyo giriyo programın içinde milyonlarca kelime varmış tek tek deniyo hangisi tutarsa %90 kırdı öğrenci evinde baya girmiştik te artık kendimize internet aldık sildim gitti
31 Yorumla
+1 yıleğer o kişinin pc sine ulaşma şansın varsa ağ bağlantılarını tıkla orda seçili olan ağın ayarları var oraya gir ve şifre yazan bölüme gelip karakteri göster kutucuğunu işaretle hooop şifre karşında. biraz zor ama IP uzerinden şifre oğrenmekte mumkün ileri düzey kullanıcılar için
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılwifi şifresini kraıacak yazılması suanda mumkun degilir bosa hicbir programa kanma wifi sinyali coca kola gibi sırdır nasıl bir dalga frekans seklinde cozen olamadıgı gibi sifrelemesini de yapan oyle bir gizlemiski mantigini bulmak simdilik cok ama cok zor
10 Yorumla
+1 yılwifi şifreis kırmak basittir , bilgisayarına kali linux adlı programı indir orada dünya hkadar hack tool programı var oradan kırabilirsin , bide wps pin ile kırmak istiyorsan Dumpper adlı programı dene
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılModemler sağlam dumpperle kırmıyor
- +1 yıl
ozaman kali linux ile dene
Gizli Soran+1 yılDenerim
- +1 yıl
1-) Kali linux program değil işletim sistemidir flaşına yazdırıp live de çalıştırabilirsin.
2-) Kesin yöntem yoktur wps sosyal mühendislik ve bruteforce vardır.
3-) Atheist eagle yine karsilastik abey :d - +1 yıl
4-) Basit olmayabiliyor.
Ben yaptm ama birincisi yasal değil ikincisi zaten yan dairedede 3-4 kişi aynı anda kullanınca deli gbi kasıyo bir film izletmio beaa ugrasmaya değmez en iyisi ver 60 tl kafan rahat olsun şu an arastırıom bakalm
00 YorumlaTeknoloji artık ilerliyor. Şifreler SHA64 ile tekrar şifreleniyor.
Ayrıca diyelimki kırdın girdin. seni farkederse engeller bir daha giremezsin.
En iyisi ya internetten vazgeç ya da boşver kırma10 YorumlaKarşı tarafın modemini kapatıp açması ya da programı tamamen kaldırıp tekrar yüklemen iş görebilir. Wifi kırdıktan sonra wps kilitlendiyse eğer modem kaptılmalıdır.
16 Yorumla- +1 yıl
Bu wifi kirma nasil oluyor hocam
- +1 yıl
Yeniden yukledim ama olmadi
- +1 yıl
@hikmet1984 hocam modemlerdeki wps teknolojisi yeni oldugundan henüz güvenli değil ya da kullanıcı güvenliğini sağlamadığından de diyebilirim. Bağlanmak içinse mac adresinin dönüştürülmüş hali gerekli buda basit bir işlem bazı programlar bu işlemleri yaparak modemlere erişimi sağlıyorlar tabi daha ayrıntılı yazılımlarda var ama ustalık ister.
- +1 yıl
Hangi program kullaniyorsun
- +1 yıl
@hikmet1984 wps epe tester
+1 yılBasit bir uygulama ile yapıyorlar ama kırma be kuzum! Bedelini ödemediğin bir şeyi böyle kullanma. Rica et belki direk verirler..
51 YorumlaEvde wifi bağlı olan bi telefondan internet tarayıcısına gir adres çubuğuna 192.168.1.1 yaz genelde kulanıcı adı admin şifre admin / ttnet / turktelekom / superonline vs oluyor her internet sağlayıcısının sitesi farklı oluyor ağ ayarlarını biraz gezin kurcalayın wifi adı ve şifresi yazar şifre değiştirilmeden şu an kendi telefonundan dene tam yerini öğren hızlıca ulaşırsın
20 Yorumla
+1 yılOnlar para vererek kullanıyorlar dimi? Sende kırıp onlardan izinsiz haklarını yemek istiyorsun.
Paran yok sanırm.
İşe girmeyi denemelisin..
Allah görüyor hak yiyeni.50 Yorumla
+1 yılBirkaç tane uygulama var, mesela bağlandığın kablosuz ağı senin dışında başkalarının kullanmasını engelleyebiliyorsun, girdiği siteleri görebiliyorsun ancak bunun ötesine gidemiyorlar. :)
00 Yorumla
+1 yılWi-Fi şifresi hiçbir program ile kırılamaz, böyle programlara da inanmayın. BackTrack adında bir işletim sistemi var, bununla kırılabiliyor. Biraz araştırırsan görürsün zaten.
00 YorumlaEn basit yöntemi ziyarete gidiyorsun çaya kahveye o sıra wifi şifresi neydi ya diye istiyorsun bu kadar basit :) sonra eve dönünce bağlanıyorsun
60 Yorumla
+1 yılwifi standart şifre eski ise 1234567890 bütün wifi adreslerini dene :)
+ programlar var kırılabilir ama bu suçtur + uğraştırır dogru düzgün program bulcan calıstırcan cartı curtu cok.12 Yorumla- +1 yıl
yemin et ya bend grcemde ustteki komsunun
- +1 yıl
bazılarının standart şifreleridir olmayabilirde.
Öncelikle işletim sistemin ne tahminimce Windows o yüzden Dupper kullan ha yok ben Kali LinuX kurarım dersen de airodump öneririm.
10 YorumlaMümkün ama sosyal mühendislik ile. Bunun kesin bir programı vs yok. Var diyenlere inanma. Bilgileri 0
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir Kardesim var sen arastirmadan yaziyorsun sanirim ben sosyal muhendislikle 2 tane wifi kirmabildim yani 3 tane beleş wifi yim var 😁🤣 Sadece sabir isteyen iştir
Ben de senin gibiydim altyapı eksikliğinden internet bağlatamıyordum. Sonunda apartmandan biri taşındı ordan bir hat buldum. Ama inan mümkün değil kırılamıyor.
00 Yorumla
+1 yıl1-) Wps yöntemiyle kırabilirsin
Android için:
Wps wpa tester
Windows için:
Dumpper
Diğerleri seni zorlar :)
Ama istersen söyleyebilirim...018 Yorumla- +1 yıl
Şimdi wifislax adında bir işletim sistemimiz var
Onu flasha yazıp boot etmen lazım
Ve ister linset ister bruteforce ile bir şeyler yapabilirsin
Google amcaya sor :) - +1 yıl
Zaten wifislax işletim sistemi wifi kırma programlarıyla dolu :D
Not:Wifi sahibi senin kırdığını anlarsa seni mahvedebilir :D - +1 yıl
Gerçekten ciddi bir şekilde araştırman lazım ben sana araştıracağın kelimleri verdim zaten :)
Benim tavsiyem kırma çünkü kırdığını anlamakta çok kolay :) ve seni polise dahi verebilir :? - +1 yıl
Çok istiyorsan git bir wps yöntemi dene
- +1 yıl
O zaman wifisilaxi falan unut
Wps dene diğerleri gerçekten seni aşar hadi diyelim çok araştırdın öğrendim diyelim yahu sen gidip telefona wifislax kursan telefon donar kaldırması zor wifi adaptörü sıkıntısı falan da olur
Senin tek çaren wps yöntemi - +1 yıl
Ve iPhone kullanıyorsan wps yöntemini de kullanamazsınız :D
- +1 yıl
Android telefon lazim
- +1 yıl
Wps connecle başka wifi mi kırmıştı? Yoksa yine bu wifiyi mi kırmıştı?
- +1 yıl
E her wifide wps açığı olmaz ki
Mesela bizim wifide wps açık gözüküyor halbuki kilitli :D
Ve bizim wifinin adı bos bosuna deneme :D ve şifresi 63 haneli şimdi ben sana bunu neden dedim çünkü sen bana diyorsun ki şifreyi tahmin eder misin diye bence tahmin edemeyiz :)
- +1 yıl
Wps wpa tester dene veya wifi warden dene
Eğer wps kilit hatası alıyorsan elektrik gidip gelmesini bekle :D
Yine aynı hata alıyorsan wps yöntemi ile o wifiyi kıramassınız :D - +1 yıl
İnşallah dediklerimi anlamışsındır :)
+1 yılmodemin arkasındaki küçük boşluğa bir cımbız daha sonra modem arayüzeüne girip yeni baştan şifre koyabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir internet paketi 60 lira hatta öğrenci paketleri var daga uygun, 3 kişi kişi başı 20 lira verin rahat rahat girin, o da pahalı diyorsanız komşunuzla anlaşın öyle girin parası neyse verin. Uğraşmayın hiç
00 Yorumla
+1 yıldumper ile youtubede kıranlar var, bende denedim ama programın çalışmasında hep bir aksilik çıkıyor bende.
00 Yorumla
+1 yılLinux tabanlı açık kaynak kodlu Backtrack yazılımı işini görür... Ama çok hakim olman lazım yazılım dillerine
01 Yorumlakardeş bana bu program hakkında biraz bilgi verebilirmisin özelden
32 bit hatta 64bit ile şifrelenmis bir şifre kırılabilir ama bunu sen yapamazsın.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki sağol :)
+1 yılBanada lazim bu programdan nasil yapıyoruz anlatirmisin
14 Yorumla- +1 yıl
Telefonun markası ne
- +1 yıl
Telefonun markası ne.
- +1 yıl
Lenovo a7000 olurmu buna
- +1 yıl
Olur sanırım kur
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba aynı wifi şifresini 2 defa kırmayı program hakaret olarak kabul ediyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kirik gözüküyor çünkü unutmuyor
- +1 yıl
Program da kırdığın şifrelerin geçmişini gösteren logların olduğu bir yer yok mu?
5 yıldan başlayan bilişim suçudur ki sen kıskıvrak yakalanırsın ama yinede dene ama dikkat et virüs yeme
02 Yorumla- +1 yıl
ya bisey diycem sifresiz olanlar var baglan dysun bglanyrum hemen.buda sucmu:(((
+1 yılmümkün. linux tabanlı backtrack os kullanarak yapabilirsin.
00 YorumlaWifi şifresini modem arayüzünden değiştirebilir, eski şifresini bilmese bile.
05 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaslında nasıl bir program kullanıyorsun bilmem ama modem kendini korumaya almış kapanıp açılırsa belki sorun düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbetteki hacleyebilirsin Ama ilk önce bu bir suç. Hakkında şikayette bulunurlarsa ceza yersin. Bilişim suçları 2 yıldan 10-15 yıla kadar hapis cezası var. Ayrıca kul hakkı.
00 Yorumla
+1 yılGit insan gibi komşudan iste. Vermem derse az para teklif et.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu dediğin bilişim suçları kapsamına girer, Yakalanırsan cezası vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Int bizim zatwn babam girmio
+1 yılBilgisayar için bile normal kullanıcılara yönelik bir şey bilmiyorum tele hiç çıkmaz :D
00 Yorumlasormuş olduğun şeyin bir hırsızlık suçu olduğunun farkında değilsin sanırım...
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılahlak memurumuzda geldi tam olduk şimdi .
Gizli Soran+1 yıltabi tabi bak ezanda okunuyor git namazını kıl buralarda vakit harcama hadii
- +1 yıl
gizliye katılyrum bu sfr
Gizli Soran+1 yılezan kötü mü dedik ? hepiniz örümcek kafalısınız direk dinsizliğe bağlıyor işi hee gülüm he
+1 yılGüvenlik türü "WEP" olan var ise, genellikle şifresi "12345". Girdikten sonra, bağlandığın ağa çift tıkla ve özellikleri görüntüle. Orada bulunan şifreyi göster'e tik at.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya internet bizim babam solemio sifreyi kirmayi bilsem yapicam wep değil
Kardeşi Wireless Kırma Diye Bir Program Olsa,
Adamlar Bu Programın Kıramayacağı Yeni Şifreleme Sistemi Oluşturmaz mı?
Bu Kadar Kolay Sanmayın Her Şeyi.01 Yorumla- +1 yıl
:DD
Modemi burnuna değdir 3 defa şifre kır şifre kır de kirilir
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloff hsajgduyf
Gizli Soran+1 yılYok ya bn bir şifre duası biliom onu okuycam shajdgajsdf
Gizli Soran+1 yılabi ülke trol dolu saslajdjsf
Gizli Soran+1 yılağlancak halimize gülek demi dsakfs
Gizli Soran+1 yılmesaj yazarm artk engin bilgilerini burdan yazma olmaz ifşa olur khsdhsaf
+1 yılya brak yeme beni:) +18 yapcam desene:) siz kızlar yokmusunuz:))
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSenin gibi salaklar bu dünyada oldugu surece hep bir fesatlik arayacaksiniz insanin zikri neyse fikride oymuş
- +1 yıl
hı hı
- +1 yıl
Ne kadar beyinsiz IQ seviyesi dusuk bir yorum
Wep ise kırman kolay. Wpa ise işin zor paket toplayıp wordlist bulman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçalışıyor kardeşim, o sitede 10 numara uygulama var özellikle ilk iki paylaştığı. geçen kurdum. 24-25 saat sonra yaklaşık üst komşunun wifi bağlandı. bir anda mesajlar gelmeye başladı. helal olsun dedim yani.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltelefonum gelir gelmez deneyeceğim çok merak ettim gerçekten
Gizli Soran+1 yılÇALIŞIYOR GERÇEKTEN SAĞOOL
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyorum o işlerden ama illa ki vardır bir yolu.
10 Yorumla
+1 yılBu devurde daha wifi sifresi kiramayanlardami var gelal be ben kirarimda beleşe kirmam 😏
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl😂😈
+1 yılŞifreye karakter sayı harf büyük küçük herşeyi koy... Hiç bişey yapamazlar...
00 Yorumlaprogrami var. ama modem airtays lar kirilmiyo yeni modelleeri
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye hirsizlik yapiyorsun. O insanlar o internete para oduyor sen giripte yavaslatma, kotasini yeme hakkin yok. Hirsizlik yapmayin lutfen
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKeşke herkes benim gibi düşünceli hırsız olsa en azından mantıklı bir sebebim var ders calismak icin hem istersemde bizzat şifreyi alirim
Gizli Soran+1 yılSanirim başlığa bakıp yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılHayir soruyu okudum. Ya sen malmisin Allah askina. Ders calismak icin sifreyi kirman hirsizligi mesru mu kiliyor?
Gizli Soran+1 yılYa Allah aşkına beyninin varlığını bir daha sorgulasana sen. Istersem zaten verecekler hakkim olan birşey cunku ve bensifreyi kirarsam da ayni şeye geliyo
Cevap sahibi+1 yılGerizekali
- +1 yıl
Hirsizlik sayilmiyor arastirmani oneririm
+1 yılBilgisayar taşıya biliyorsan yanında, dumper diye bir uygulama var onu indir yap. Çok işe yarıyor
00 Yorumla
+1 yılKırılamicak şifre yoktur fakat bunu yapabilmek ileri derecede (hacker) bilgi ve beceri gerektirir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten bir çok kişi sınırsız internet kullanıyor artık. Komşuna ya da iş yeri falansa artık gördüğün ağın sahibine rica etsen izin verir bence.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılveriyorlar zaten ama çok fazla gidip geliyor ve artık bağlanmıyor
Cevap sahibi+1 yılŞifresini kırdığında da gidip gelicek falan. Aynı şeyler.
Aircrack. Ama windowsa kuramazsın. Benim kullandığım kali linux ü öneririm ancak şifre 8 haneliyse 2 saatte ancak kırılır.:)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsorun değil ama nasıl kırılıması gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok
Gizli Soran+1 yılvalla ankaradayım indirmem gereken link varsa verirmisin lünox su
+1 yılModemlerini sifirla hthfihh sonra modemin altindaki sifreyi gir tabi buna karsiyim hujjj
00 Yorumla
+1 yılBöyle yollara bascuracagina rica etsen verebilir. Ayrica imkansiz
03 Yorumla- +1 yıl
Sana yemin ederim ki imkanlı :)
- +1 yıl
Ya imkanli da öyle önüne gelenin oturup becerebilecegi is değil
- +1 yıl
Wps yöntemiyle herkesin şansı vardır diğer yöntemlerde haklısın :)
neyin şifresini kırmaya çalışıyorsunuz ilk önce onu açıklayın telefonmu biligisayarmı modern mi
00 YorumlaHayır çoğu calışmıyor onun için kali Linux kullanmak lazım
11 Yorumlabiraz zor. Rootlu telefonlar da wpa wps tester indirip yapabilme şansın var ama xd
00 Yorumlacesitli yollari var ama karmasik ugrasma ogren sifresini kullan
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMecbur birde galiba virusluymus
- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?