Before

After

Bunları böyle satıyorum geçen shoplayip birine 2 k dan saticaktim yani saticam inşallah iş yapıyoruz şu anda adamla
Before

After

Bunları böyle satıyorum geçen shoplayip birine 2 k dan saticaktim yani saticam inşallah iş yapıyoruz şu anda adamla
Yani artık herkes bu işi yapıyor ve rakiplerin yılların sanal uzmanları, yazılımcı olduğum için az çok biliyorum yani eğer belirli bir çevren ya da alıcın varsa sıkıntı yok ama onun dışında bir hayli zorlanırsın satış yaparken
Cevap
6Cevap
Ninem gençlesmis düştüm. Bu arada yaptığın işi ulu orta söyleme sen 2k ya satacağım derken birisi işini elinden alır 1k ya satar.
Genel olarak tasarımcılar bilir bu tür siteleri onun dışında normal bir müşteri bilemez misal birine iş yapacagin zaman kontrol et onu googlede arat benzerleri var mı die
anlamadım 100 liralık uygulamayla alttakine dönüştürüp 2k fiyata mı satıyon
Evet
yeni nesil dolandırıcılık
Ne alakası var adam diyorki ben böyle bir şey istiyorum proje dosyasına gerek yok sadece modelleme çizim gibi. Gözüksün yeter diyor biz ne yapalım bunu yapan birsuru insan var biz emeğimizin karsiligini alıyoruz ben bunu yapıp atmıyorum üstünde oynamalar yapıp atıyorum
ney ki bu kardeş buna niye 2k verelima hahhah
K ne , yeni para birimi mi?
7 farkı bulunuz
Gayet iyi
eşek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?