İnternet & Teknoloji Telefon satışları arttı! Peki sen alabiliyor musun? AყαBαƙαɳ Takip Et Yoda Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Alabiliyorum Alamıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefon satışları arttı! Peki sen alabiliyor musun? Cevapla Telefon Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Alamıyorum 0 0 Yorumla
Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Alabiliyorum diyen % de 49 luk kesim türkiyede yaşamıyor sanırım 1 0 Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Varla yok arasında aldim yazın samsung a 34 10 milyara az para değil yani 0 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Almıyorum elindeki bozulursa tuşlu telefon kullancam😂 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl alamıyorum ya gerekte yok elimdeki bana yeterde artar. 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ucuzundan bi Samsung aldım bi kaç ay önce. Galaxy A04. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hahahahaha aylık geliriniz kaç diye sorsan 100k 200k yazanlar gelir hemen ama telefon alamıyolar çok yazık ya ne değişik insanlar var 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. Alamıyorum aylık bir gelirim yok 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Maalesef istediğim telefonu şu an almam çok zor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Var zaten kullanılmayacak hale gelınce alırım 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Gerek yok telefonum iyi 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Bu ara alışveriş planım yok daha sonra.. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alabiliyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alamıyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. yok telefonum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Alamıyorum
Alabiliyorum diyen % de 49 luk kesim türkiyede yaşamıyor sanırım
Varla yok arasında aldim yazın samsung a 34 10 milyara az para değil yani
Almıyorum elindeki bozulursa tuşlu telefon kullancam😂
alamıyorum ya gerekte yok elimdeki bana yeterde artar.
Ucuzundan bi Samsung aldım bi kaç ay önce. Galaxy A04.
hahahahaha aylık geliriniz kaç diye sorsan 100k 200k yazanlar gelir hemen ama telefon alamıyolar çok yazık ya ne değişik insanlar var
Alamıyorum aylık bir gelirim yok
Alamıyorum maalesef
Maalesef istediğim telefonu şu an almam çok zor
Var zaten kullanılmayacak hale gelınce alırım
Gerek yok telefonum iyi
Eskiyince evet kdjdudhd
Bu ara alışveriş planım yok daha sonra..
Alamıyorum maalesef
Maalesef 🙄
Alabiliyorum
hayır alamıyorum
Hayır.
alabilirim evet
Alabiliyorum tabi nacizane çerez parası
Yok alamıyorum.
Evet almak istediğim de alıyorum
Alabiliyorum
İstesem alırım da gerek yok lazım değil
Alamıyorum