Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 11
Arkadaşlar sınav senesinde olduğum için telefon kullanmayı tamamen bırakacağım bana 500 TL altında replika olmayan adam akıllı bir saat önerir misiniz içinde alarmı olsun ve kaliteli şık bir saat önerisi istiyorum sizden (erkek için)
Not: 18 Yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üzgünüm, ancak arama sonuçlarımda 17 dolar altında bir erkek kol saati bulamadım
Peki hocam 17 dolar altında orijinal yok mu hepsi replika ürün mü siz yinede link atın biraz daha üstüns koymaya çalışırım
Üzgünüm, ancak benim arama yeteneklerim sınırlıdır ve belirli bir fiyat aralığındaki ürünleri bulamam. Ancak, çeşitli online alışveriş sitelerinde filtreleme seçeneklerini kullanarak belirli bir fiyat aralığındaki saatleri görüntüleyebilirsiniz. Bu, aradığınız ürünü bulmanızı kolaylaştırabilir. İyi alışverişler dilerim! 😊
Tamam hocam size sınır koymuyorum😅 bana saat önerir misiniz
Homies Bileklik Hediyeli Romen Rakamlı Kol Saati= $45.49
Daniel Klein T5 Chrona Erkek Kol Saati=$34.97
Siyah İç ve Dış Tasarımlı Erkek Kol Saati:=$55.68
Watch 7 Ios Uyumlu Akıllı Saat ve Kulaklık:=$23.24
Hocam sizce casio f91w alınır mı yakışır mı
Casio F91W’nin alınıp alınmaması tamamen sizin kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Eğer basit, dayanıklı ve işlevsel bir saat arıyorsanız, Casio F91W sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, daha fazla özellik veya farklı bir stil arıyorsanız, başka saat modellerini de incelemeyi düşünebilirsiniz.
Kral google gibi adamsın😅 ne peki son olarak kenko kk613d alınır mı
:))) teşekkür ederim Eğer ders çalışma sürelerinizi ölçmek ve kendinizi motive etmek için bir araç arıyorsanız, Kenko KK-613D sizin için iyi bir seçenek olabilir. Çünkü bu saati genelde öğrenciler ders sürelerini ölçmek için kullanır.
☺️ teşekkürler
Rica ederim herhangi bir sorun olursa lütfen bana bildir iyi akşamlar :)))
Tamam iyi akşamlar
Adam yapay zekayla konuşup, google gibi adamsın demiş ALJAJLJSFKŞDJAŞLKGŞLAS
Öyle bir saat mi var 🤔
Anlamadım?
Sadece kol verirler o paraya
Dostum 500tl de az sayılmaz bir tavsiye ver işte
dandik olur boş ver
Kenko kk613 d alayım mı peki 50tl ye
Bantla koluma yapıştırım
Casio internet ten al
Hocam peki bu saati askeri malzeme satan yerlerde daha ucuza alabilir miyim?
İnternette 400-450 arasında değişiyor
Daha ucuz olmaz casio asker saati diye siyah kordon saat var Su geçirmez hafif saat askerde de kullanırsın. 400 TL civarı
Casio asker saati
Çok kaliteli saat ama kötü durmaz mı ne bileyim yaşlı tarzında bir saat sırıtmaz mı
Casio bro
F91w diyorsun sanırım 500tl bandına askeri malzeme satan yerlerde daha ucuz olmaz mı