erkek arkadaşıma almak istiyorum.. sade ama şık olmalı fiyatı da 200ü geçmezse sevinirim onu bile almam mucize ama olsun 🥲 ne tavsiye edersiniz?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
200 altı Casio saat bulmak çok zor. Olanı bile orijinal değildir bence.
ayy bi de orijinal olmama ihtimali var dimii🥺 trendyolda var aslında onlar çakma olabilir mi 🥺
6-7 senedir casio retro kullanıyorum ve memnunum. Bunun erkek için olanları da var, hem kullanışlı hem de daha uygun fiyatlı olması açısından bakabilirsiniz.
yaa memnun oldum duyduğuma. araştırdım ve kol saati markası olarak casio liste başı görünüyor. ayrıca erkek arkadaşım eskiden casio saati olduğunu ve çok sevdiğini birkaç kez dile getirdi🥺 ama saat hediye edilmesini sevmem hepsini beğenip kullanamam da dedi o yüzden biraz tereddüt ettim sence napmalıyım
Fossil, diesel de erkekler için çok uygun olan ve güzel modelleri olan kaliteli saatler fakat yorumları okudum bütçeniz onlara çok uygun değil sanırsam. Bu sebeple hem daha makul fiyatlı hem de çok kullanışlı olması sebebi ile casio önerdim.
Retro modelleri var erkek için de oluyor ve elektronik gibi. Çok güzel. Hem de kullanışlı, her kıyafet ve tarza da uyar. Bence güzel bir not yazabilirsiniz, geçmişte beğenip taktiğin saatin yerini tutmaz belki ama her zaman diliminde baktıkça beni hatırlaman dileği ile iyi ki varsın vs gibi. Hediye düz bir nesnedir ona anlam yükleyen bizler oluruz. Bu sebeple bence sizin almanız bile o hediyeyi değerli kılar. Ben olsam alabilirdim ve bana da alınması böyle naif ve ince düşünülmüş bir not ile Mutlu ederdi. takdir sizin tabii ki. Biraz daha düşünüp ona göre karar verebilirsiniz. Sigara içiyor ise zippo çakmaklar var; biraz pahalıdır ama kaliteli olur onlardan alıp üzerine baş harflerinizi yazdırabilirsiniz. Bazı erkeklerin de tespih merakı olıyor, babamda var mesela. Öyle merakları varsa onlar ile ilgili de hediye bakabilirsiniz.
çok güzel yazmışsınız özellikle not kısmından çok etkilendim alabilirsem kesinlikle yazmalıyım o tarz bi not teşekkür ederim güzel fikirleriniz için💞
Rica ederim, ne demek. Güzel günlerde kullansın partneriniz de :))
200 alacağın saat pek sağlıklı olmaz çık yukarı biraz
çıkamıyorum abi napayım imkanlar böylee. hiç mi imkan yok belki indirimden bulurum
Şu Kasım ayı fırsatlarına bak ozaman
aynen oradan beğendim birkaç tane 200altına bile varr ve hoş duruyo hediye olarak nasıl olur sence beğenir mi
Görmek lazım
Casio edifice ler güzel..
a-abii binküsür diyoo ne diyoo sen beni yaktıın ayrıca o tarz istemiyorum daha sade şık modeller yok mudur
Ben detayı okumadan yazdım 200 e de güzel saatler var
www.hepsiburada.com/casio-mw-240-3bvdf-standart-erkek-kol-saati-p-HBV000001RE6H
Bu var mesela hem spor hemde şık..
bu fiyata anca bu diyosun haklısın.. ben bu işin içinden çıkamayacağım galiba:( başka hediye önerisi verebilir misin
En kaliteli markalardan birisi