işlemci:Intel (R) Core (TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz
Ram :16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
sitem türü:64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
lenovo
işlemci:Intel (R) Core (TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz
Ram :16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
sitem türü:64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
lenovo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel özellikler
Uhd 630 işlemciye gömülü ekran kartı. Başka ekran kartı yokmu Nvidia, Amd?
Görüntü bağdaştırıcı mı?
NVidia geforce gtx 1650
Orta düzey bir cihaz kötü değil ama. Genel kullanım için fazlasıyla yeterli. Oyun oynayacaksanda orta-üst grafiklerde akıcı bir deneyim sunar
özellikleri orta oabilir ama performansı kötü, ssd taktıktan sonra azcık kendine geldi
Bakımlarını yaptırdın mı? Termal macunların değişimi ve tozdan, kirden arınması performansa direkt etki eder. Soğutma sisteminide kontrol ettirsen iyi olur.
pek yaptırmıyorum, işin garibi kimse işini düzgün yapmıyor ki ssd taktırmak için verdim ve 1 yıl falan geçti geçen kapak gövdeden çıkıyordu nerdeyse kasa kalktı meğer ta o zamandan vidasını takmamış
işin ehli olmayınca ne istediğini bilmiyorsun onlar da kafasına göre uyduruyorlar, pc den pek anlamam
anlayıp başında duracaksın ki bi şeye benzetsinler
vida takmak için alt kapağını da açınca fanı baya tozlanmıştı bi onu temizledim o kadar, soğutucu kullanmıyorum ama genelde altını boş tutmaya çalışıyorum
Altını boş tutmak biraz etki eder sıcaklığa. Dediğim gibi kaliteli bir termal macun ile sıcaklıklar baya düşer. Benim işlemcimde boşta 70 dereceleri görüyordu kaliteli bir termal macun sürdüm boşta 38-40 arasında geziyor. Herkese güven olmuyor, özellikle verilerini çalan kişiler çok. Özel hayatın gizliliğini ihlal edenler olduğu için güven sorunu yaşıyoruz. Benim elimden geldiği için bakımlarını yapıyorum.
Teşekkürler
SSD ve ekran kartı nasıl
ssd C dosyası oluyor değil mi
128 di 500 e çıkardım yani taktırdım
intel (r) uhd graphics 630 yazıyor nasıl
bu arada aldığımdan beri istediğim performansı vermedi özellikleri iyi diye aldım ama işte..
500 SSD iyi
Ama ekran kartı pek iyi değil.
Genel olarak ta oyun için kullanıyorsan yeterli olmaz.
anladım teşekkürler
Fena değil
Gorgusuz