Cidden ekran klavyesini sürekli açmaktan gına geldi o da giderse ne yaparım hiç biliyorum zaten şapka oturdum... Laptop da bir çok tuş çalışmaz oldu youtube den çeşitli videoları izleyip bir şeyler yapmaya çalıştım ancak duzelmedi. Şimdi ne yapabilirim tamir ne kadar tutar güncel klavye tamirinde bilgisi olan lütfen yazsin.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamir ne kadar tutar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Toshiba laptop da klavyede çoğu tuş çalışmıyor ne yapabilirim tamiri ne kadar tutar?
Tabi sistem sifirlansin size video atmak isterim. Buradan fotoğraf yollamayı biliyorum ancak video nasıl yollayabilirim sizi yine soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın : (
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
400 den başlar bizim burada ben o şekilde yapıyorum klavye ise sorun io cip de bu soruna neden olabiliyor
Şimdi imleç de görünmüyor bu sorun neden kaynaklı olabilir gerçekten psikolojim bozuldu
İki kod önerisi vardı YouTube de
Onları yaptım sonra yeni oturum actim eski oturumu sildim sorun yine aynı artı bi de imleç kayboldu çıldırdim artık ya off
En fazla ne kadar alırlar tamir için?
Video atabilir misiniz açılırken size net bilgi verim
Sana sizin mesajınızı yeni görüyorum bu soruda kusura bakma
Tabi sistem sifirlansin size video atmak isterim. Buradan fotoğraf yollamayı biliyorum ancak video nasıl yollayabilirim sizi yine soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın : (
Dm yazın size Instagram verim sıfırlama yapmadan video atın ki bakim
Wper yeterli değil o yüzden
Xper. Size takip attım bahar ile başlayan kullanıcı benim
usp klavye al