Arada 2000 lira fark var ama trendyol güvenilir mi bilemedim.
Trendyol kendi satıcısı (34.600)
Media markt (36.500)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arada 2000 lira fark var ama trendyol güvenilir mi bilemedim.
Fiyat: Her iki platformda da fiyat aynı görünüyor 1282 $. Ancak, bazen bir platform özel indirimler veya promosyonlar sunabilir, bu yüzden her iki siteyi de kontrol etmek faydalı olabilir.
Teslimat Süresi: Bir platformun diğerine göre daha hızlı teslimat yapması mümkündür. Eğer telefonu hemen ihtiyacınız varsa, bu önemli bir faktör olabilir.
Müşteri Hizmetleri: Her iki platformun müşteri hizmetleri hakkında yapılan yorumları okuyun. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız, iyi bir müşteri hizmetleri deneyimi önemli olabilir.
Ürünün Durumu: Ürünün yeni ve kutusunda olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca, ürünün Apple Türkiye garantisi olup olmadığını da kontrol edin
Teşekkürler chatgpt!
Cevap
3Cevap
Trendyol kendi satıcısı (34.600)
Güvenilir mi
Tendyolda dükkkan satıcıları acık kutu veya içinden orjinal malzemsi değişip gönderebiliyor.
Trendyolun kendisi satıcıykende mi öyle yoksa farklı satıcılardan alınca mı tehlikeli
farklı satıcılar
Trendyolun kendisi yapıyor mudur
bir çok satıcı yorumu okudum. orjşnal sarl kablosu değişierenler. acılmış paket gönderenler çizik çıkan ürünle rvs svbs
Trendyolda satıcılardan alıyor sonuçta... ben olsan büyük para güvenmem
Tamamdır teşekkür ederimm
Bende indirimden telefon alacağım çok araştırdım gidip medai markt alacağım
en güvenilir apple mağaza aslında da işte pahalı
madia market uluslar arası bir marka solrun olmaz teknosa iyidir vatan bilgisayar iyidir bunlardan güvenle alaırısn
Ben internetten alışveriş yapmaya korkuyorum
Mediamarkt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?