uzun zamandır kaçak xiaomi kullanıyorum ben rönesans yaşayacağıma eminim ama herkes 14-15 pro max al diye tutturdu düz modeller işe yaramıyormuşş.. lar falan
zaten genelde telefon kullanan biri değilim o kadar parayı tek seferde kariyerim için harcamamışken telefona vermek istemiyorum hem işim gereği daha çok dizüstü kullanıyorum güncelleme sıkıntısı çekmem değil mi? güncel ve uzun vadeli bir modeldir umarım.. yardımcı olur musunuz?
zaten genelde telefon kullanan biri değilim o kadar parayı tek seferde kariyerim için harcamamışken telefona vermek istemiyorum hem işim gereği daha çok dizüstü kullanıyorum güncelleme sıkıntısı çekmem değil mi? güncel ve uzun vadeli bir modeldir umarım.. yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alinmaz ya paran yoksa helede telefonla işin yoksa bende 15 pro max alacaktim vazgeçtim oyun bilgisayari alacam
fiyatı önemli değil benim için telefon işe yarar mı onu öğrenmek istedim
5 sene goturur seni ama pro max al daha iyi
teşekkür ederimmm
13 alınası bir telefon bence 14 15 ile arasında afaki bir siklet farkı yok ama ileride satarım falan diyorsan 7 daha verip 14 alman daha mantıklı
13 14 arasında da fazla bir fark yok gibi.. en azından işime yarayacak farklar yok sence ne yapsam satmayı düşünmüyorum telefonu değiştirmem lazım sadece bu çok eskidi ve canımı sıkıyor
Satmayı düşünmüyorsan 13 mantıklı 128in altı olmasın asla. Rahat kafadan 5 yıl götürür.
Sakın alma reklamlara bakıp iphonelerin kronik sorunları var isiniyor sarjları çabuk bitiyor şebekeleri heryerde iyi çekmez Sony kamera Samsung ekran vermese iphoneye telefon diye bakılmaz
sizin kullandığınız model nedir acava
Huawei Mate 60
gerçekten böyle sorunları var mı ios un herkes memnun ://
Var hepsinde o sevenler fanboylar reklamlardan dolayı kalite algısı yüzünden öyle alıyorlar alıp ta çok pişman olan var ben Telefon al sat yaptım çok kez iyi bilirim Apple ürünleri vasat diğer rakiplerin gerisinde her şey işletim sistemi ile bitmiyor
sizce hangi telefonu almalıyım? fiyatı önemli değil
Huawei P ve Mate serisi tavsiyem Samsung da ise S ve Note serisi Xiaomi de ise Mi Serisi ve Mi Note serisi Oppo da Reno serisi
teşekkür ederimmm iyi geceler diliyorum
Dünyanın en iyi kamerası en hızlı telefonu Huawei P60 Pro ve Honor X Serisi Honor, uda tavsiye ederim rica ederim iyi geceler
Alinir