Öncelikle zaten iphone, yani apple alınmaz. Apple ın hiçbir ürünü Türkiyedeki fiyatını haketmiyor insanlar cahillikten apple alıyor genelde. İphone 13 e gelirsek 4 yıl önce çıkmış bir telefon asla alınmaz hele bu fiyatlara. Samsung var xiaomi var samsung fiyat daha yüksek ama daha kaliteli ve amiral telefonların çoğu iphone ları üzer getir götürünü yapar anca samsungun.
Vay be eski iPhone lar hâlâ stabil çalışıyor demek Günümüz de Galaxy Note 4 bak Örneğin kasma donma zirve noktası uygulama destekleri çekildi neredeyse Android çok kaliteli sorunu güncellemeyi kesmesi
Donma nedir kasma donmaymış. Benim telefonun ekranı 120hz bazen enerji tasarrufu moduna alıyorum 60hz oluyor ve bir ağırlık hissediyorum halk arasında denildiği gibi "kasıyormuş" gibi oluyor ama aslında çoğu iphone ekranı 60hz zaten hatta daha bile düşük. Yani kasma donma hissi kişiden kişiye değişir fps ölçen programlar var açıp bakacaksın arayüzdeyken kaç fps diye. Ayrıca galaxy note 4 dediğin telefon da 11 yıllık bir zahmet kassın donsun, o kadar yıllık iphonelar direk çalışmıyor zaten hurdadan başka bir şey değiller.
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 695 cevap paylaştı.
İphone 13 Pro Max almak istiyorsanız bir daha düşünün derim. Parçaları pahalı, yurtdışından özel getirtmek istiyorsanız daha fazla para vermek zorundasınız. Onun yerine Türk malı telefon kullanmak daha avantajlı.
Ne boykotu var ne de çok pahalı. İstediğin telefonu alıp istediğin yerde anın tadını çıkartıyorsun. Almak isteyenlere 16 por max tavsiye ederim..
iPhone 13, 2025 yılında hâlâ güçlü bir seçenek. A15 Bionic çipi, oyun performansında ve günlük kullanımda bir sıkıntı yaşatmaz. Kamera konusunda da özellikle ışık koşullarında gayet başarılı. Batarya performansı, yoğun kullanıma göre bir günü rahat çıkarır. Ama tabii ki "şarjım hep uzun gitsin" diyorsan üst modeller daha etkili olabilir.
Eğer gelecekteki teknolojileri çok fazla takmıyorsan ve bütçe olarak uygun hissediyorsan iPhone 13 kesinlikle iş görür. Ama uzun vadeli düşünüyorsan belki biraz yeni modellere bakmak iyi olabilir.
Ben oyumu “iPhone 13 alınır” seçeneğinden yana kullanıyorum. 🎉