İnternet & Teknoloji Yilbasi gelmeden telefon alinmali mi? itschloetingeverr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Android alacağım, butcem asgari ucret arkadaşlar. Sanki telefonum samsung a03. Okuyanlara teşekkürler Güncellemeler+1 yıl Suanki Yilbasi gelmeden telefon alinmali mi? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alın bence her şey 5 katı olmadan. Ben Ağustosta aldım kendimi şu an karlı hissediyorum. 1 1 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Alınmalı. Hatta yılbaşından sonra gelecek olan zam dalgalarından uzun süreli etkilenmemek için ihtiyacınız olan herşeyi alın 0 1 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Teşekkürler bence de Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. redmi note 12 8 ram 256gb türkiye garantili 8500 civarı en uygun saylır. Birde realme C55 var 0 4 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Redmiyi daha pahalı sanıyordum 10 falan Yorumla Adanus0101 +1 yıl Ben baya arastırdım redmi note 12 pro 8 ram kamera 108mp.12500TL. Redmi note 12 8ram kamera 64 mp... ama dikkat et kaçak olanı alma resmi türkiye garantisi olsun distribütör yazarsa kaçaktır Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Teşekkürler, mağazadan mi alım yoksa internetten mi Yorumla Adanus0101 +1 yıl Mediamarket teknosa varsa daha güvenli olur. normal satıcıdan alırsan türkiye garantisi iste. ithal kaçak cihazlar prpnlem cıakttır Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 908 cevap paylaştı. Alırsan al kendi kişisel kararın 0 3 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Kpss ders videolarını telefondan izleyeceğim, bu telefonun sesi çok az geliyor ve dokunmatigi bazen calismiyor Yorumla Kâl-Ell +1 yıl O zaman yeni bir telefona ihtiyacın varmış Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Evet redmi iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alın bence her şey 5 katı olmadan. Ben Ağustosta aldım kendimi şu an karlı hissediyorum.
Teşekkürler
Alınmalı. Hatta yılbaşından sonra gelecek olan zam dalgalarından uzun süreli etkilenmemek için ihtiyacınız olan herşeyi alın
Teşekkürler bence de
redmi note 12 8 ram 256gb türkiye garantili 8500 civarı en uygun saylır. Birde realme C55 var
Redmiyi daha pahalı sanıyordum 10 falan
Ben baya arastırdım redmi note 12 pro 8 ram kamera 108mp.12500TL. Redmi note 12 8ram kamera 64 mp... ama dikkat et kaçak olanı alma resmi türkiye garantisi olsun distribütör yazarsa kaçaktır
Teşekkürler, mağazadan mi alım yoksa internetten mi
Mediamarket teknosa varsa daha güvenli olur. normal satıcıdan alırsan türkiye garantisi iste. ithal kaçak cihazlar prpnlem cıakttır
Alırsan al kendi kişisel kararın
Kpss ders videolarını telefondan izleyeceğim, bu telefonun sesi çok az geliyor ve dokunmatigi bazen calismiyor
O zaman yeni bir telefona ihtiyacın varmış
Evet redmi iyidir
Ben telefonu satiyorum istersen sana vereyim