İnternet & Teknoloji Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hipnotix Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay hayatı bir taraftan kolaylaştırırken bir taraftan insanları pasifleştiriyor ve iş gücünü elinden alıyor yakınca bir çok iş alanını yapay zeka ele geçirecek.. 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay bir boka yaramıyor , chat gpt ye bana kız ayarlasın diye o kadar dil döktüm bir şey diyemedi ben de zeki sandım 0 1 Yorumla Soran 10 ay HAHAHQQHJQJQNQ Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Heyecanla merak ediyorum. 0 1 Yorumla Soran 10 ay Çok korkunç bence Yorumla
Flavendirel Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 490 cevap paylaştı. Çok işlevsel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayatı bir taraftan kolaylaştırırken bir taraftan insanları pasifleştiriyor ve iş gücünü elinden alıyor yakınca bir çok iş alanını yapay zeka ele geçirecek..
bir boka yaramıyor , chat gpt ye bana kız ayarlasın diye o kadar dil döktüm bir şey diyemedi ben de zeki sandım
HAHAHQQHJQJQNQ
Heyecanla merak ediyorum.
Çok korkunç bence
gelecekte ne gibi bir ekonomik katkı sağlayacak
Çok işlevsel