Mesala bu altaki fotoğrafları yapay zeka yaptı
Cevabın nedir?
Sonuçta kendi bilinciyle değil Bi takım yazılmış kodlanmış algoritmalar ışığında yapıldı. Robotlarda asla bir bilinç olacağını sanmam ama günün sonunda Robota böyleymiş gibi yaptırılıp. Amaca yönelik komplolar gerçekleştirelecektir derim.
16 Yorumla- 1 yıl
Bir gün delinin birisi çıkıp 250 nin üzerinde olan programla dillerini yükler nesnelerin İnterneti sayesinde iletişim kurmaya başlayan kendi benzerleriyle de bu dilleri harmanlayıp ortak bir dil geliştirirse kısmen ayvayı yeriz.
Ya ortaya bir terminatör çıkacak değil yok ederiz de zarar verirler işte dünyayı yok edemezler.
Bazı örneklerini ufaktan yaşıyoruz da otonom araçların kontrolden çıkıp kazalar yapması kendi kendine hareket etmesi, toplanması filan.
- 1 yıl
@aynadakiajan bunlar yine algoritmanın tutarsızları yüzünden kaynaklanan şeyle teslanın oto pilot araçlarının hesaplamada hata yapması gibi Ama bilinç çok başka bir şey ve robotların buna sahip olabileceğini sanmıyorum. Yani iç güdü veya içsel bir dürtüyle arzu gibi soyut kavramların tetiklenmesi sonucunda böyle bir eylem yapamazlar derim. Bilincin ne olduğunu henuz insan oğlu anlamış ve kavramış değilken Robota böyle bir fonksiyon kazandırımayız bence
- 1 yıl
O kadar dili yüklesek kendi dillerini oluşturmaları kaçınılmaz ama elbette dilleri olur bilinçleri olmayacağı için bilinçsiz şekilde hareket ederler. Ölü böceğin sinirlerini kullanan parazitler gibi hareket ederler yapay sinirsel ağlar ile.
Zaten bununla ilgili çalışmalar artıyor ölü bedenleri kullanmaya yönelik belki yakın bir gelecekte Android insanlara merhaba diyeceğiz tanıdık yüzleri ses algoritmaları ile sevdiklerimizi göreceğiz.
Bu zaten klonlamaya eş değer bir yapı o yüzden uluslararası kabul görmez yasaklanır. Klonlama bile net işlemiş değil Dr moonroe adası gibi olmasına gerek yok hayatın.
Ölüler ölü kalmalı sonuçta bakıp bakıp acı çekmeye acaba canları yanıyor mu diye her gün üzülmeye gerek yok ruhu olmadıktan sonra robot et karışımı bir canlı daha çok yaralar bizi. - 1 yıl
@aynadakiajan Sonuçta en fazla orjinalın olabilecek en iyi kopyaları olacaklar
- 1 yıl
Bir insandan daha akkılı bir zeka
Ve öyle bir teknolojiye geldikki kendileri yeni şeyleri kendileri öğreniyor
En İyi Cevaplar
Biz insanlardan daha ustun gibi geliyor bir cok konuda ve dogru sekilde yonetilmeli kesinlikle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
Derin öğrenme başımıza bela olacak :D
10 Yorumla - 1 yıl
Grafik tasarım okuyanlar kafalarını duvarlara vuruyorlar diye tahmin ediyorum şu an.
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katıkıyorum
- 1 yıl
Gittikçe ele geçiriyor
10 Yorumla - u1 yıl
Yapay zekayı çok başarılı buluyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Yapay zeka insan türü için bir kurtuluş
10 Yorumla - 1 yıl
Yapay işe.. Gereksiz...
00 Yorumla Dünyayı bunlar yok edecek diye düşünüyorum
10 YorumlaHangi yapay zeka?