İnternet & Teknoloji En çok kimi neden stalklıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En çok kimi stalkluyorsunuz neden?Ben çok bağlandığım birisi vardı onu stalklamaktan kopamıyorum ne yapıcam bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Eee nerdesiniiizzz En çok kimi neden stalklıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Fotoğraftaki hemşire gibi işaret parmağımı dudağımın önüne koyup pşşt yapıyor. Bu bir sır. Açıklanmamalı. 1 0 Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kimseyle uğraşamam knk o yüzden stalklamiyom 😌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Instadanmi stalk yoksa reeldenmi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnternet üzerinden Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fotoğraftaki hemşire gibi işaret parmağımı dudağımın önüne koyup pşşt yapıyor. Bu bir sır. Açıklanmamalı.
Kimseyle uğraşamam knk o yüzden stalklamiyom 😌
Rakip küçük işletme sayfalarını 😁
En cok kendimi stalklıyorum
Instadanmi stalk yoksa reeldenmi
İnternet üzerinden
Dilan polat di oda yok şimdi
Kimseyi