İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı. Buradan biriyle tanıştım 2 ay önce. Kanada mevzusuyla yazdı konuştuk filan geçen hafta yanına gidip ziyarete gidecektim olanlar oldu kadının ismi dışında herşeyi yalanmış 😔
Kadın başka bir arkadaşının fotoğraflarını kullanmış evli ve 2 çocuk annesiymiş 😔
Birde kanadaya gidecek diye ben ona haber vermeden havalimanına gittim sabahtan beri saatlerce beklemiştim değmezmiş. İnsanlar çok acımasız cidden..03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilmem. Ben henüz reelde kimseyle tanışmadım. Ama tanışacak olsam önce görüntülü görüşürüm sesini de duyarım, görüntüsünü de görüp, karşılıklı biraz önceden birbirimiz hakkında ön bilgi almak isterdim sanırım. 😎
02 Yorumla
+1 yılBuluşmadan önce en kötü 1 kere de olsa görüntülü konuşma veya anlık resim olayını yaparım.
Şimdilik aynı kişiler çıktı. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiri fotodakinden daha yakısıklıydı biri de fotoda daha iyi çıkmıstı belki mimikleri falan itici yapmıs da olabilir onun dısında ilk görüste lütfen bu olmasın dediğim oldu:// ben normalde de filtre kullanmıyorum ilk defa bulustugum bi arkadasıma sordum aynıydın dudağın inceydi biraz dedi sksöğsmzhspsmdg açı kurbanıyım
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,2b cevap paylaştı.
u +1 yılben hiç buluşmadım tanışmadım da
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanalda Pp ye umumiyetle en güzel fotoğraflar konulur. Ve tabi ki reel görüşmede beklentiler boşa çıkar.
Bunun istisnasını sadece bir defa yaşadım. Kadın bilerek kötü çıktığı bir fotoğraf koymuştu.
03 YorumlaCikmiyo, zaten pek bulusmuyoz. O bir masada beklerken, ben yan masada oturuyorum. Bir şeyler ısmarlıyorum. Sonra yanına oturuyorum. Daha heyecanlı bir tanışma oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha iyiymiş
- +1 yıl
Tsk, karşıdakini tanımak için daha ii bir taktik. Bazen nedense teli acmayinca sert şeyler yazıyorlar onu pek anlamıyorum.
+1 yılSanalda tanıştığım kişiler aynı kişi oldular fake değildi başlarda utanma oldu ama ondan sonra sanalda nasilsaj aynı şekilde samimiyetlik devam etti
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBurada mesela kardeşim dediğim 2'kişiyle reelde görüşmüştüm hepsi de aynı kişilerdi. Sana o güveni veriyorlarsa 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Tolga ile sürekli konuşuyoruz kardeşim:) O değilde Aykan diye bir kardeşim vardı beyaz çikolatayı yasaklamıştı bir ara:))
- +1 yıl
İyi şükür kardeşim Aleyküm selam iletirin selamını 😊Beyaz çikolata düşmanı olduğı için yasaklamıştı, hatta üye ismi NoviAyhan.. Dı.
- +1 yıl
Eski fenomen hesabım zamanında vardı:) Daha 1 ay önce buluşmuştum ortak dernek kurma hayali olunca vs.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🌹
Genelde kadınların farkli cikma ihtimali daha yüksek kaldiki Instagram veya birsürü normal fotoda alirim zaten emin olduktan sonra buluşma gerçekleşir
00 Yorumla
+1 yılben daha geçen hafta buluştum tam bi hayal kırıklığıydı. sonrasında da daha fazla konuşmadık iyi oldu açıkçası ha bu arada İstanbul çevresinde oturuyosan tanışabiliriz cncnmdnsölxkmdöd
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBurada 2 arkadaşımla kahve içtik ikisi de aynıydı. Aynı olmasa bile umrumda olmazdı çünkü öyle flört vs tarzı duygusal bir şey değildi sonuçta
03 Yorumla- +1 yıl
Yok fake olmayacak kadar tanıyordum zaten
+1 yıldogru duzgun bırıyse evet oncesı telefonda gorustuysen evet telefonda ya da watsaptan fotolu ya da kamera acık gordunusse aynen aynı kısıdır..
04 Yorumla- +1 yıl
tatlım ne fıltresı erkekler boyle seylerle ugrasmazlar kadınlar yapar ama oldundan farklı gosterırler
- +1 yıl
e yanı erkek kandırmaz kımseyııı
+1 yılŞhop olsa ne sanki herkes badana boya vs yapıp zaten orjinal naturel halini gizlemiyormu teknolojide yapmış çok mu 🙄
06 Yorumla- +1 yıl
Herkes doğal olarak çıksa illa yüz yıkamaya gerek yok ki 🙄 şakası bir yanada abartmadan gerçekten çok ayrı moda gelmeden yapılan herşeye saygım var elbet gerçeklerde gün yüzüne çıkacaktır
- +1 yıl
Tabiki ama insanlarda olan yoğun duygular karmaşalardan ötürü maalesef başvuru yapılıyor keşke birçok şeyleri aşmış olabilsek
- +1 yıl
Herkes kişisel bakım ve birçok sorumluluğu yerine getirirse başka birşeye gerek kalmaz
+1 yılErkekler foto cekinmeyi bilmiyor ondan reelde iyi çıkıyor olabilir, dediğin durumla da karşılaşmadım bu arada😁
00 Yorumla
+1 yılAynı kişi çıkar herhalde sndjc yarın buluşucaz
010 Yorumla- +1 yıl
Tamam haber veririm 😄
- +1 yıl
Haber veriyorum sjsn buluştuk
- +1 yıl
Konuştuk sohbet ettik
- +1 yıl
Evet 😄
- +1 yıl
Teşekkürler sfdjxj
Bir kaç kişi farklı çıktı. Birini rezil ettim mekanda. Birinin tanımazdan geldim 😂
08 YorumlaGenel olarak hayır. Aptal kadınlar hayatları yalan, fotoğraflarda yüzde doksan alakasız oluyorlar
01 Yorumla
+1 yılaynı kişi çıktı bana. ama herkese güvenmemek lazım artık kimseyle bu şekilde buluşmak istemiyorum. bulacaksa reelde bulsun beni aslan parçası 😜
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Ben hiç gerçekte sanaldan biri ile buluşmadım ama yakındır o gün 😂
00 Yorumla
+1 yılYani aynı çıktığı da oldu çıkmadığıda çok kez buluştum burdan
00 Yorumla
+1 yılSanalda tanışıp buluşmam. Sorun ortadan kalkıyor 😃
00 YorumlaSanalda tanıştığım kişi ile eğer yıllardır tanışmıyorsam asla buluşmam…
00 Yorumla
+1 yılBu siteden tanıştığım üç kızla da buluştum ve hepside aynı çıktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansıma hep aynı çıktı ama davranışlar pek tahmin ettiğim gibi çıkmamıştı bir kişide hemen sonrasında da konuşmayı kestim sjjdkf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkmadı kaçtım
Ben dedim geliyorum sen otur
Kaçma kaçtım 🤣03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılResimdeki hali sanırım 15 sene öncesi gibiydi
Nasıl kacicagimi şaşırdım
Sonradan birde blocklamak da ayrı bir sorun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet burnunda ki kılda eşantiyon olarak veriliyor
01 Yorumla
+1 yılBen sanaldan tanıştığım biriyle hiç buluşmadım sadece evlenmek için buluştuk. Çok garip bir hikaye ama güvenmiştik birbirimize. İyi mi oldu kötü mü bilmem, yeni evliyiz şimdilik her şey iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kişi ile buluşmuştum yıllar önce onla da sevgili olduk sonra ayrıldık
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AReckless sen değildin
Cevap sahibi+1 yıl@AReckless yüz kere mi soyluycem
Henüz buluşmadım kimseyle bakalım ne çıkacak 😆
00 Yorumlaarkadaş bi ben kötüyüm heralde fotoda. sanaldan kimse ile görüşemedim daha. herkes görüşüyor la :D
00 YorumlaYa genellikle tonu baya kapalı oluyor genel olarak buluştuğunda 😄😄
05 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzel çıktı aklımı aldı zalımmm.
11 Yorumla
+1 yılErkekler aynı çıkıyor bu net ama kızlar 🤭😅
22 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
Sanaldan tanışıp buluşmadım kimseyle.
20 Yorumla
+1 yılFarklı bir duruma denk gelmedim daha önce. 😂
01 YorumlaBir buluşmam hariç aynıydı genelde
03 Yorumla
+1 yılBravo, dürüstsün demek
10 Yorumla
+1 yılSanaldan reele tanıştığım hiç kimse olmadı.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç deneme fırsatı bulamadım işin doğrusu.
00 YorumlaEvet bu konuda hiç yanılmadım
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ki hiç tecrübem yok o konuda
00 Yorumla
+1 yılReelde buluşmadn bile sanalda fake hepsi
02 Yorumla- +1 yıl
@Rimba siz erkeklerin karakteri fake onu napcaz
- +1 yıl
@Rimba giderin varsa gercek hayatta bul sanaldan arama. Ayrıca o ne demek ya derin olmak daha sağlıklı
Hiç o toplaya giymedim ben büle iyiyim
00 Yorumla
+1 yılTabiki aynı kişi çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılHiç bulamadım ama abim evlendi 😂
00 YorumlaAynı çıktığını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hep aynı çıktı
00 Yorumla
+1 yılAhaha kızlar cok sahtekar
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç olmadı öyle
00 Yorumla
+1 yılSanaldan birini bulmak zorunda değilim 😎
00 YorumlaHiç sanalda tanıştığım biriyle buluşmadım
03 Yorumla- +1 yıl
@Barmecide evet
+1 yılAynı şekilde çıktılar
00 Yorumla
+1 yılkısmen diyebiliriz 🙂
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Henüz öyle bir şey olmadığı için bir şey diyemem
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılResim atınca belli oluyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar farklı olabiliyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayni cikarmdenemesi bedava
00 Yorumla Bende hep iyi cikti simdiye kadar
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok çok nadir
00 Yorumla
+1 yılHiç buluşmadim
00 Yorumla
+1 yılBulusmadim hiç
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. aynı kişi çıktı
00 Yorumla
+1 yılEvet aynılar
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?