İnternet & Teknoloji Televizyonun 6 tane yerinde böyle kamera gibi bişi var nedir bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz de televizyona flaş tutatak bi bakar mısınız ne bunlat Televizyonun 6 tane yerinde böyle kamera gibi bişi var nedir bilen var mı? Cevapla Nedir Soruları Kamera Soruları Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ekranı Sprey ile temizlemek için temizlenmiş ama sıvı camın içinde damlacık gibi kalmış görünüyor.Damlacık cam arasında kalmış. Lcd'lerde likit sıvılar vardır. Acaba o mudur bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil simetrik şekşlde 6 yerde var kamera değildir dini Yorumla Afacan_37 +1 yıl Açıkçası tam anlaşılmıyor. Bir şey var ama ne olduğu tam belli değil Yorumla
Vlkngcky Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Resimlerde pek belli olmuyor vida deliği ses deliği gibi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aynen vida deliğine de benziyo Yorumla Vlkngcky +1 yıl Korkulacak bir şey yok işte haberlerde duya duya insanlar bir garip oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ay evet yaaa ne bileyim siz de baksanıza tv ye Yorumla Vlkngcky +1 yıl Bakayım da hiçAklıma gelmedi bugüne kadar böyle bir şey bakıyorum birazdan Yorumla Soran +1 yıl Tamam bekliyorum Yorumla Vlkngcky +1 yıl Önde öyle bir şey yok Yorumla Vlkngcky +1 yıl Arkada var Yorumla Vlkngcky +1 yıl Resimlerini çektim de Yorumla Vlkngcky +1 yıl Burdan atamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekranı Sprey ile temizlemek için temizlenmiş ama sıvı camın içinde damlacık gibi kalmış görünüyor.
Damlacık cam arasında kalmış. Lcd'lerde likit sıvılar vardır. Acaba o mudur bilmiyorum
Yok değil simetrik şekşlde 6 yerde var kamera değildir dini
Açıkçası tam anlaşılmıyor. Bir şey var ama ne olduğu tam belli değil
Resimlerde pek belli olmuyor vida deliği ses deliği gibi
Aynen vida deliğine de benziyo
Korkulacak bir şey yok işte haberlerde duya duya insanlar bir garip oluyor
Ay evet yaaa ne bileyim siz de baksanıza tv ye
Bakayım da hiç
Aklıma gelmedi bugüne kadar böyle bir şey bakıyorum birazdan
Tamam bekliyorum
Önde öyle bir şey yok
Arkada var
Resimlerini çektim de