İnternet & Teknoloji Sohbet sitelerinde para karşılığı sohbet ettiniz mi? özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Böyle sabahlara kadar her türlü sohbeti ettiğiniz oldu mu Güncellemeler6 ay Telekız olarak yaptınız mı Sohbet sitelerinde para karşılığı sohbet ettiniz mi? Cevapla Site Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır, ben bedava olan sohbeti bile beceremiyorken bir de para ödeyip zarara mı gireyim. 1 1 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sen para vermiyorsun Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Hiç para vermedim, ama sabahlara kadar her türlü sohbeti yaptığım çooook lez oldu. Sohbetim sarar, hatta titretir. 😉😈 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Zaten parayı sen vermiyorsun site veriyor Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl He öyleeee... Yoook canım.. Aklıma bile gelmedi... Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bi ara bi kıza para yardımı yapacaktım bu mesleği olan sonra başka bi sorusunu gördüm hak etmiyor dedim 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl benim sohbetim satılık değil yeğen kiralık olabilir ama satılık asla 1 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl neresi orasi? bursa da varsa kabulum ya , cok lazim bana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 900lü hatlar gibi diyorsun. O kadar düşmeye gerek yok ama cinsellik konusunda sıkıntılı bir ülke olduğu için burası yapanıda yadırgamıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapan arkadaşlarım vardı aslında konuşmaktan sıkılmazsan yapılabilir 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. Neden öyle bir şey yapayım mk, mal mıyım 2 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Niye bu tercih meselesi Yorumla Flavendirel +1 yıl Sohbet etmek için insan neden para verir? Aşırı saçma Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ettim hala ediyorum , iki tarafta memnun , denemek istermiydiniz acabaa 1 2 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ben deneyeli çok oldu sağol almayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbetten çok , özel foto , video satın aldım. Daha eğlenceli geliyor Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Böyle saçmalık duymadım. 1 7 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Neden saçmalık olsun baya baya üyeleri var bu işten para kazananları saymıyorum bile Mr_KaoS +1 yıl Ne diyeyim beyin yoksunları işte. özgürrkiizz +1 yıl Belli Kimin beyin yoksunu olduğu cahillikten yıkılıyorsunuz Mr_KaoS +1 yıl Ucuzluğunu övme çaban 😂😂 özgürrkiizz +1 yıl Sadece deneyim oldu benim için noldu sana batıyor mu Mr_KaoS +1 yıl 😂😂. Yazık Mr_KaoS +1 yıl Müşteri araman acınası
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen ediyon mu 1 4 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bir zamanlar evet Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Görüntülü mü Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Hayır sadece sesli Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sesli iş görüyo mu ya Yorumla
Leyla1920 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olduğu bekarken 4 6 Yorumla Yenidengeldiimm1 +1 yıl Her türlü mü Yorumla Leyla1920 +1 yıl @UFUKSYKN24 yook Yorumla Leyla1920 +1 yıl @UFUKSYKN24 hatırlamıyorum Yorumla Leyla1920 +1 yıl @UFUKSYKN24 neden Yorumla Leyla1920 +1 yıl @UFUKSYKN24 gerek yok Yorumla hasegec 6 ay simdi olmaz mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır hiç yapmadım 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır etmedim 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır, ben bedava olan sohbeti bile beceremiyorken bir de para ödeyip zarara mı gireyim.
Sen para vermiyorsun
Hiç para vermedim, ama sabahlara kadar her türlü sohbeti yaptığım çooook lez oldu. Sohbetim sarar, hatta titretir. 😉😈
Zaten parayı sen vermiyorsun site veriyor
He öyleeee... Yoook canım.. Aklıma bile gelmedi...
Bi ara bi kıza para yardımı yapacaktım bu mesleği olan sonra başka bi sorusunu gördüm hak etmiyor dedim
benim sohbetim satılık değil yeğen kiralık olabilir ama satılık asla
neresi orasi? bursa da varsa kabulum ya , cok lazim bana
900lü hatlar gibi diyorsun. O kadar düşmeye gerek yok ama cinsellik konusunda sıkıntılı bir ülke olduğu için burası yapanıda yadırgamıyorum.
Yapan arkadaşlarım vardı aslında konuşmaktan sıkılmazsan yapılabilir
Neden öyle bir şey yapayım mk, mal mıyım
Niye bu tercih meselesi
Sohbet etmek için insan neden para verir? Aşırı saçma
Ettim hala ediyorum , iki tarafta memnun , denemek istermiydiniz acabaa
Ben deneyeli çok oldu sağol almayım
Sohbetten çok , özel foto , video satın aldım. Daha eğlenceli geliyor
Böyle saçmalık duymadım.
Neden saçmalık olsun baya baya üyeleri var bu işten para kazananları saymıyorum bile
Ne diyeyim beyin yoksunları işte.
Belli Kimin beyin yoksunu olduğu cahillikten yıkılıyorsunuz
Ucuzluğunu övme çaban 😂😂
Sadece deneyim oldu benim için noldu sana batıyor mu
😂😂. Yazık
Müşteri araman acınası
Senin durum bu mu samsunlu
Hayır yapmadım
Sen ediyon mu
Bir zamanlar evet
Görüntülü mü
Hayır sadece sesli