İnternet Dijital Platformlarının 2023 yılında Türkiye de uyguladıkları fiyat çizelgelerini incelediğimiz de hangi platformu tercih ederdiniz? ya da hepsinden ziyade Korsan mı izlerdiniz

İnternet Dijital Platformlarının 2023 yılında Türkiye de uyguladıkları fiyat çizelgelerini incelediğimiz de hangi platformu tercih ederdiniz? ya da hepsinden ziyade Korsan mı izlerdiniz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazıları abartılı olmuş. Hele exxene hiç para verilmez. Her maçta çöküyor. Zaten bunları almak yerine İP TV almak en mantıklısı
IP TV içerikleri sunma olanakları ve paket seçenekleri düşünüldüğün de en uygunu
Böyle zamlara devam ederler ise IPTV ciler platformlardan daha çok kazanacak
Kesinlikle öyle. Geçen seneye kadar Netflix kullanırdım sadece. Sonra farklı diziler programlar çıkınca ayrı platformlar almaya başladım ciddi bir ödeme yaptığımı anlayınca İP TV satın aldım. Çok rahatım şu an.
Bende IPTV alacağım da yalnız hepsine güven olmuyor en güveniliri hangisi
Balon 🎈 bundan sonra almayı düşünmüyorum
En güzeli dizipal 😃
Bazıları bence abartılı
Exxen bile 116 lira olmuş ama içeriklerine baksan Netflix in yanına sokulamaz halihazırda zaten bu ücretli platformlardaki tüm içerikleri internet den istediğin kadar ücretsiz de izlenir tek fark ses görüntü kalitesi ve reklamsız olmadı
Evet ya en saçması da exxen zaten içinde düzgün bir içeriği bile yok
İlgilenmiyorum
Çoğu gerekli değil
Pahalı