İnternet & Teknoloji Bu ara böyle numaralardan mesaj gelip duruyor nesne bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunu kapatabiliyor muyuz biyerden engellemekte sıkıldım 😒 Bu ara böyle numaralardan mesaj gelip duruyor nesne bilen var mı? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Banada geliyor, nerden buluyorlarsa. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Engelleyin dolandırıcı 0 0 Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl dolandırıcı hepsi. yapacak bişi yok. dikkatli ol. engelle. ya da yurt dışı aramalara mesajlara kapat. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kapatılıyor Yorumla Sebelep +1 yıl hat ayarlarına gir. oradan yapabilirsin. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapattığın zaman hiç bir kayıtsız numara yazamaz. Bana da bir dolandırıcı böyle yazmıştı sonra baktım da kapanıyor ama kayıtlı olmayan kimse yazamıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereden kapatılıyor peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Banada geliyor, nerden buluyorlarsa.
Engelleyin dolandırıcı
dolandırıcı hepsi. yapacak bişi yok. dikkatli ol. engelle. ya da yurt dışı aramalara mesajlara kapat.
Nasıl kapatılıyor
hat ayarlarına gir. oradan yapabilirsin.
Kapattığın zaman hiç bir kayıtsız numara yazamaz. Bana da bir dolandırıcı böyle yazmıştı sonra baktım da kapanıyor ama kayıtlı olmayan kimse yazamıyor
Nereden kapatılıyor peki
Dolandırıcı numaraları
Mesaj duvar kağıdın güzelmiş😜
Dolandırıcı galiba